ΑΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΣΥΨΑΣ: ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LOCKDOWN!

Είχαμε προειδοποιήσει εξ’ αρχής, πως η χούντα Μητσοτάκη θα επιβάλλει νέο lockdown, κι ας το απέκλειε για να καθησυχάσει τον κοσμάκη! Για να «σκοτώσει» την ημιθανή ελληνική οικονομία και να σύρει στην ανεργία, τη φτώχεια και τη δυστυχία τον ελληνικό λαό! Και μόλις ολοκληρωθεί η προγραμματισμένη καταστροφή, να υποχρεωθούν να πουλήσουν οι Έλληνες τις περιουσίες τους «για έναν ντενεκέ λάδι» -όπως στην κατοχή- στις τράπεζες και στα “fund” – που θα καταβάλλουν τη συμφωνημένη μίζα στους ανά τον κόσμο offshore λογαριασμούς της φαμίλιας Μητσοτάκη! 

Έτσι, εχθές ο εκπρόσωπος της χούντας Πέτσας, προανήγγειλε το νέο lockdown, λέγοντας πως «όλα είναι στο τραπέζι» και πως η χούντα «δεν έχει διλήμματα μεταξύ της οικονομίας και της υγείας».

Σήμερα, ο γνωστός αρχιτρομοκράτης Σύψας, της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων» (των σχιζοφρενών της καραντίνας!), είπε πολύ ξεκάθαρα, πως αν δεν μειωθούν τα κρούσματα του ιού στην Αττική, τότε αναμφίβολα το επόμενο βήμα είναι το lockdown:

«Η κατάσταση δεν εξελίσσεται καλά και φαίνεται κυρίως από τις διασωληνώσεις. Εάν αφήσουμε την κατάσταση να συνεχίζεται χωρίς να παίρνουμε δραστικά μέτρα, θα πιεστεί πολύ το σύστημα Υγείας. Εάν δεν αποδώσουν τα μέτρα και συνεχίζεται η ανοδική τάση, ενδεχομένως να πάμε στο ακραίο μέτρο του περιορισμού της κυκλοφορίας».

Έλληνες, αντισταθείτε, τώρα που μπορείτε ακόμα να κυκλοφορείτε! Οι κυριακάτικες συγκεντρώσεις κατά της υποχρεωτικής μασκοφορίας στα σχολεία, είναι η μεγάλη ευκαιρία να γίνουν η βάση ενός νέου Κινήματος Αγανακτισμένων, που θα γκρεμίσει τη χούντα, πριν μας «ξαναδέσει»! Αυτή την Κυριακή, όλοι εκεί!