ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ: 6.000 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΑΠ’ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΘΑ ΕΠΟΙΚΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!

Από τα «σκληρά» κι «εθνικοφρονίστικα», πως «δε θα φύγει κανείς πρόσφυγας από την Λέσβο», των πρώτων ημερών μετά την καταστροφή της Μόριας, φτάσαμε στο χθεσινό «ελάτε στη νέα δομή για να φύγετε γρήγορα από την Λέσβο»!

Σήμερα δε, η… πολυπολιτισμική χούντα Μητσοτάκη έδωσε στα… ανυπόμονα «προσφυγάκια» ακόμα και… χρονοδιάγραμμα εποικισμού της ηπειρωτικής χώρας!!!

Ιδού οι σχετικές δηλώσεις του σερίφη Χρυσοχοΐδη σε βρετανική εφημερίδα: «Θα φύγουν όλοι. Από τους περίπου 12.000 που βρίσκονται στο νησί τώρα, προβλέπω ότι 6.000 θα έχουν μεταφερθεί στην ηπειρωτική χώρα μέχρι τα Χριστούγεννα και οι υπόλοιποι μέχρι το Πάσχα».

Προσθέτοντας, πως «περίπου το 70% των αιτούντων άσυλο στη Λέσβο είναι Αφγανοί και σε αυτούς θα δοθούν έγγραφα για να φύγουν»!

Τις δηλώσεις Χρυσοχοΐδη επιβεβαίωσε και ο αρμόδιος υπουργός Μηταράκης, ο οποίος δήλωσε πως «σε καμία περίπτωση στις αρχές του 2021 δεν θα έχουμε τον ίδιο κόσμο στις δομές».

Αυτά και σκασμός καταγέλαστα «ακροδεξιά» παπαγαλάκια! Κι ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε τους νέους σας γείτονες στην ηπειρωτική Ελλάδα! Έξι χιλιάδες μέχρι τα Χριστούγεννα κι άλλους έξι μέχρι το Πάσχα –μόνο απ’ την Λέσβο, χώρια τα «προσφυγάκια» απ’ τα άλλα νησιά!- όπως ανακοίνωσαν οι υπουργάρες σας! Φορέστε μαντήλες στις γυναίκες σας, στις αδερφές σας και στις κόρες σας και καλωσορίστε τα λέγοντάς τους… «σαλάμ αλέκουμ»! Κοπρόσκυλα, ε κοπρόσκυλα! Και σιχάματα της κοινωνίας!