ΖΑΕΦ: Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΔΩΣΕ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΝΤΟΝΣΚΙ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ, «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ» ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ!

Πολύ ξεκάθαρος ήταν ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας (διορθώστε μας αν δε λέγονται έτσι τα Σκόπια, κουφάλες «μακεδονομάχοι» της Νουδούλας!), Ζόραν Ζάεφ, για τη βοήθεια που προσέφερε στο κρατίδιο ο γιός του «σκύλου των Ες-Ες», Κούλης Μητσοτάκης!

Μιλώντας, λοιπόν, στο euronews, ο Ζάεφ δήλωσε πως είναι «πολύ ευχαριστημένος» με την στάση του Μητσοτάκη και αναγνώρισε ότι «έδωσε μάχες για εμάς», εννοώντας τους «Μακεντόνσκι».

Ιδού η πλήρης δήλωση: «Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ήδη την ευκαιρία να δείξει τη στάση του απέναντι στη χώρα μου. Έδωσε μάχες για εμάς, μάχες για το ευρωπαϊκό μας μέλλον, για τη συμμετοχή στο ΝΑΤΟ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. ​Τώρα ας συνεργαστούμε, ας κάνουμε δουλειές, ας βελτιώσουμε τη ζωή των πολιτών μας. Και είμαι πολύ χαρούμενος που ο πρωθυπουργός του νότιου γείτονά μας έδωσε μάχη για τον ευρωπαϊκό δρόμο της χώρας μου. Όσα έχει κάνει απ’ όταν έγινε πρωθυπουργός της Ελλάδας είναι μόνο θετικά για την Μακεδονία». 

Ελεεινοί και τρισάθλιοι «μακεδονομάχοι» της Νουδούλας, αν είχατε μια σταλιά φιλότιμο θα είχατε πάει για πνίξιμο! Αλλά, ποιος έχασε το φιλότιμο για να το βρείτε εσείς, κοπρόσκυλα!