ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ! ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΝΕΟ ΓΕΝΙΚΟ LOCKDOWN!

Μετά την επιστροφή στην «κανονικότητα», τον Μάιο, και μέχρι πρότινος, οι διάφοροι εκπρόσωποι της… υγειονομικώς ορθής χούντα Μητσοτάκη διακήρυτταν σε όλους τους τόνους πως αποκλείεται να επιβάλλουν νέο lockdown.

Δεν τους πιστέψαμε – και απόδειξη αυτού τα δεκάδες δημοσιεύματά μας, με τα οποία θεωρούσαμε ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΟ το νέο lockdown και το μόνο που δεν είχαμε γράψει μετά βεβαιότητος, είναι την ακριβή ημερομηνία επιβολής του!

Κι ήμασταν σίγουροι, διότι ξέρουμε πολύ καλά με τι ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ και τι ΛΑΜΟΓΙΑ έχουμε να κάνουμε!

Σήμερα, λοιπόν, ο εκπρόσωπος της χούντας των κλεφτών, των απατεώνων, των μιζαδόρων, των παιδεραστών και των αμερικανο-γερμανόδουλων πιονιών, προανήγγειλε σαφέστατα το νέο lockdown, που θα φέρει την ολοκληρωτική καταστροφή της ελληνικής οικονομίας και την απόλυτη δυστυχία στον ελληνικό λαό!

Μιλώντας στο υπ’ αριθμόν 1 πρακτοροκάναλο της χώρας (ΣΚΑΪ) και ερωτηθείς σχετικά, απήντησε ως εξής:   

«Θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα. Είναι μπροστά μας, είναι δυναμικό και εξελίσσεται. Δεν αποκλείουμε τίποτα, έχουμε πει ότι δεν μπαίνει σε καμία ζυγαριά η προστασία της δημόσιας υγείας και της ανθρώπινης ζωής».
Ελληνίδες και Έλληνες, θα τους αφήσουμε να μας καταστρέψουν; Ή θα βγούμε στους δρόμους και τις πλατείες να τους γκρεμίσουμε από την εξουσία, πριν προλάβουν να επιβάλλουν τα καταστροφικά σχέδιά τους; Ο καθένας ας κάνει την επιλογή του!