ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ «ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΙ»! ΚΟΥΛΗΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΖΩΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΘΩΜΑΝΟ ΠΑΣΑ ΜΑΣ, «ΚΑΖΑΝ-ΚΑΖΑΝ»!

Ήταν προφανές, ότι μετά την απόσυρση του Oruc Reis (μετά από 35 μέρες παραμονής στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, κι αφού ολοκλήρωσε την πρώτη φάση των ερευνών…), τα δυο συνεταιράκια, ο Κούλης και ο Οθωμανός Πασάς του θ’ άρχιζαν τον «διάλογο», επί των ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΩΝ!

Έτσι σήμερα, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε στο Μαξίμου με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, ο Κούλης δήλωσε πως «είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε διερευνητικές επαφές σχετικά με τη συζήτηση για την οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών».

Των θαλασσίων ζωνών γενικώς, κι όχι της νησιωτικής υφαλοκρηπίδας και της αντίστοιχης θαλάσσιας ζώνης! Δηλαδή, αυτό ακριβώς που ζητά επιμόνως η Τουρκιά, εδώ και δεκαετίες!

Ενόψει, λοιπόν, του «καζάν-καζάν» στο Αιγαίο και της στροφής στον… ρεαλισμό, είναι ώρα να βρουν τρύπα να κρυφτούν οι επαγγελματίες κυπιτζήδες «τουρκοφάγοι» του Μητσοτάκη, με τα κωλομπαρέ μουστάκια ή άνευ, που… έτρωγαν τούρκικα λαρύγγια τον τελευταίο καιρό, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Η αποστολή τους έλαβε τέλος!