ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! ΖΗΤΩ Η ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ!

Άσκημα είναι τα μαντάτα για την… υγειονομικώς ορθή χούντα Μητσοτάκη και τα τσιράκια της, που την σιγοντάρουν στην υποχρεωτική μασκοφορία στα σχολεία! Τον Τσίπρα, τον Κουτσούμπα, τον Βελόπουλο, την Γεννηματά κι όλο το κακό συναπάντημα!

Ξεσηκώνεται, λοιπόν, και αντιδρά η ελληνική νεολαία κατά των χουντικών μέτρων! Με το μόνο όπλο που έχει: τις καταλήψεις των αναμορφωτηρίων – όπως κατάντησαν τα εκπαιδευτικά ιδρύματα οι χουνταίοι του… υπέρκομψου και οι «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις»!

Οι πρώτες καταλήψεις έγιναν σήμερα, στο σχολικό συγκρότημα (Γυμνάσιο – Λύκειο) Βουκολιών του δήμου Πλατανιά Χανίων, στο 2ο, το 5ο και το 12ο Λύκειο Πάτρας, καθώς επίσης και στο Γυμνάσιο και Λύκειο Φαρρών Αχαΐας, με αίτημα την κατάργηση της υποχρεωτικής μασκοφορίας!

Τώρα που έγινε η αρχή, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να γενικευτούν οι καταλήψεις και στα υπόλοιπα Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας! Και το Κίνημα των μαθητών να βγει στους δρόμους και τις πλατείες και να απαιτήσει όχι μόνο την κατάργηση της υποχρεωτικής μασκοφορίας στα σχολεία, αλλά και να πάρουν δρόμο αυτοί που επιβάλλουν τέτοιες καταστάσεις, σήμερα στη μαθητιώσα νεολαία, κι αύριο σ’ ολόκληρο τον ελληνικό λαό! 

Φίμωτρα (μάσκες) να φορέσουν στα παιδιά τους οι Κούληδες, οι Τσιπραίοι, οι Βελόπουλοι και οι Κουτσούμπες! Τα παιδιά του ελληνικού λαού θέλουν να αναπνέουν ελεύθερα!