ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ FAKE NEWS ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΤΩΝ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ» ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΚΟΠΟ!

Όπως επισημάναμε προχθές, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σωρεία fake news για την κατάσταση στην Λέσβο. Κυρίως από «ακροδεξιά» παπαγαλάκια της χούντας Μητσοτάκη, που σκοπίμως καλλιεργούν πολεμική ατμόσφαιρα! Προχθές, μιλούσαν για «εξέγερση» των λαθρομεταναστών, για «πετροπόλεμο» και για «επιθέσεις κατά κύματα» κατά των αστυνομικών, έχοντας μάλιστα το θράσος να παραθέτουν και βίντεο! Στα οποία βίντεο, δεν υπήρχε το παραμικρό επεισόδιο και δεν είδαμε να πέφτει ούτε μία πέτρα, ούτε καν ένα… χαλίκι!

Εχθές, οι προβοκάτορες συνέχισαν με νέα fake news! Γύρω στις 6 το απόγευμα, γνωστό «ακροδεξιό» παπαγαλάκι, ειδικευμένο στα fake news και στις προβοκάτσιες, το οποίο έχει αναλάβει το ρόλο να κάνει ήπια «αντιπολίτευση από δεξιά» στη χούντα Μητσοτάκη, για να κερδίζει την εμπιστοσύνη των πατριωτών και να τους χειραγωγεί πονηρά είτε προς την Νουδούλα είτε προς το «ακροδεξιό» δεκανίκι της, τον Βελόπουλο, διαλαλούσε πως είναι σε εξέλιξη «Νέα εξέγερση παράνομων μεταναστών στην Λέσβο» κι ότι «Εκκενώθηκε η εθνική οδός Μυτιλήνης-Θέρμης».

Ιδού και το περιεχόμενο:

«Νέα εξέγερση αλλοδαπών βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την στιγμή στην περιοχή του Πεδίου Βολής του Στρατού στον Καρά Τεπέ, το οποίο Πεδίο Βολής έχει πλέον αχρηστευθεί για τον ΕΣ.

Εκατοντάδες παράνομοι αλλοδαποί έσπασαν το αστυνομικό φράγμα και κατευθύνονται προς την πόλη της Μυτιλήνης. Την ίδια στιγμή, έχει εκκενωθεί η εθνική οδός Μυτιλήνης-Θέρμης, ενώ από την ευρύτερη περιοχή του Καρά Τεπέ έχουν αποχωρήσει οι δημοσιογράφοι Έλληνες και ξένοι καθώς απειλείται η ασφάλειά τους… Από το σύνολο των 13.000 που βρίσκονται αυτή την στιγμή να κινούνται χωρίς κανέναν έλεγχο στο νησί που βρίσκεται το πλέον στρατηγικό σημείο του Αιγαίου, στην έξοδο των Στενών των Δαρδανελίων».

Όπως διαπιστώσαμε μετά από τηλεφωνικές επικοινωνίες με φίλους αναγνώστες από την Λέσβο, όλα ήταν ψέματα! Μάλιστα, μία ώρα αργότερα, όταν έκριναν πως τα fake news είχαν κυκλοφορήσει αρκετά, οι παπαγάλοι εξαφάνισαν την ανάρτηση από τις κορυφαίες και την έριξαν στα… ψιλά. 

Προσοχή! Μην πιστεύετε και –κυρίως- μην αναπαράγετε αυτά τα fake news! Εκπορεύονται κατευθείαν από τα υπόγεια του Μαξίμου και σκοπό έχουν να εκβιάσουν τους πατριώτες της Λέσβου, για να μην αντιδράσουν στην κατασκευή της νέας «Μόριας» που θα στήσει η χούντα, για να «μαντρωθούν» τάχα τα «προσφυγάκια» και να μην «κινούνται χωρίς κανέναν έλεγχο στο νησί που βρίσκεται το πλέον στρατηγικό σημείο του Αιγαίου, στην έξοδο των Δαρδανελίων», συνιστώντας έτσι κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια! Λες κι όταν υπήρχε η Μόρια δεν κινούνταν χωρίς κανέναν έλεγχο! 

Αλλά, και για να εκβιάσουν τους πατριώτες της ηπειρωτικής Ελλάδας, να μην αντιδράσουν στον εποικισμό των περιοχών τους με μερικές χιλιάδες απ’ αυτούς που «κινούνται χωρίς κανέναν έλεγχο», μιας και η περαιτέρω παραμονή τους «στο νησί που βρίσκεται το πλέον στρατηγικό σημείο του Αιγαίου, στην έξοδο των Στενών των Δαρδανελίων»  συνιστά μέγιστο κίνδυνο, γιατί απειλεί την εθνική ασφάλεια!

Όχι στα ψευτοδιλήμματα: νέο hot spot στην Λέσβο και μεταφορά πολλών στην ηπειρωτική Ελλάδα, για να μην υπάρχει κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια! Υπάρχει λύση κι αυτή είναι η ΑΠΕΛΑΣΗ, σύμφωνα με τους νόμους και τους διεθνείς κανόνες!