ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΩΝ» ΠΡΟΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»: ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ HOT SPOT ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αμέσως μετά τον εμπρησμό της Μόριας, η χουνταίοι επέρριψαν την ευθύνη στα «προσφυγάκια», ότι έβαλαν τη φωτιά για να εκβιάσουν την αναχώρησή τους για την ηπειρωτική Ελλάδα. Μάλιστα, στις πρώτες δηλώσεις του, προ τριημέρου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πέτσας ξεκαθάρισε πως η θέση της κυβέρνησης είναι η εξής: «δε θα φύγει κανείς πρόσφυγας από το νησί της Λέσβου»! Οι δε «ακροδεξιοί» της Νουδούλας ξιφουλκούν όλες αυτές τις μέρες στα κανάλια, αποκλείοντας κάθε περίπτωση να περάσει των εμπρηστών και να φύγουν από την Λέσβο.

Σήμερα, η… γραμμή άλλαξε και –σύμφωνα με το protothema.gr, που λειτουργεί ως «Εφημερίδα της Κυβερνήσεως»- το μήνυμα της κυβέρνησης προς τους «πρόσφυγες» που διστάζουν να μπουν στο νέο hot spot στην περιοχή του Καρά Τεπέ, είναι πλέον το εξής:

«Θέλουμε να φύγετε από τη Λέσβο. Γι’ αυτό και ετοιμάσαμε αυτή τη δομή. Ελάτε τώρα για να φύγετε γρήγορα!» 

Θυμίζουμε, ότι από την πρώτη στιγμή, εκφράσαμε τις αμφιβολίες μας για το αν ήταν τα «προσφυγάκια» κι όχι κυπιτζήδες οι εμπρηστές της Μόριας, καθώς η καταστροφή του hot spot ήταν θείο δώρο για την κυβέρνηση. Καθώς, αφενός μεν θα πέσει πολύ χρήμα από κοινοτικές επιδοτήσεις για την κατασκευή μιας νέας «Μόριας», άρα οι μίζες θα πάνε σύννεφο, αφετέρου δε, οι Κούληδες θα προχωρήσουν πλέον με ταχείς ρυθμούς στον εποικισμό της ηπειρωτικής χώρας –όπως έχουν υποσχεθεί στους διεθνείς τους αφέντες, χωρίς πολλές αντιδράσεις, καθώς «δε χωράνε όλοι στο νέο προσωρινό hot spot και μπορούμε να τους αφήσουμε να τριγυρίζουν ανεξέλεγκτοι στους δρόμους της Λέσβου»! Προφανώς, δικαιωνόμαστε και πάλι!

(ΥΓ): Καταλάβατε τώρα τι βρώμικο παιχνίδι παίζεται πίσω από τις πλάτες μας, ή όχι ακόμα;

Δείτε το βίντεο εδώ: https://www.lesvospost.com