«ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ» ΚΡΑΤΟΣ ΑΡΙΣΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΔΕΡΦΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΟΝΟΥΦΡΙΑΔΟΥ

Είναι νεοφιλελεύθεροι και το καυχώνται! Δηλαδή, ασυμφιλίωτοι εχθροί κάθε κρατικής παρέμβασης. Αλλά, πληρώνονται από το… κράτος συν γυναιξί και τέκνοις! Αυτή είναι η αχόρταγη αγέλη των Μητσοτάκηδων, οι εκπρόσωποι της οποίας ρουφάνε το αίμα του ελληνικού λαού με το καλαμάκι επί πολλές δεκαετίες!

Ειδικά στην εποχή μας, επί Κούλη, που πέτυχε ότι δεν πρόλαβε ο πατέρας του: να διορίσει σε προσοδοφόρες θέσεις του δημοσίου ολάκερη τη φαμίλια, μέχρι 5ης γενεάς!

Ας αναφερθούμε σ’ ένα σχετικά άγνωστο παράδειγμα…   

Εκπρόσωπος του ελληνικού δημοσίου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Attica Bank διορίστηκε η Κατερίνα Ονουφριάδου.

Σύμφωνα με το βιογραφικό της, η… άριστη Ονουφριάδου εργάστηκε από τον Μάιο του 2010 ως τον Αύγουστο του 2018 στο πολιτικό γραφείο του Κούλη Μητσοτάκη.

Η δε συγγενική της σχέση με τον Κούλη κρατιόταν μυστική, μέχρι που την δημοσιοποίησε –προφανώς από… υπερβάλλοντα ζήλο!- ο βουλευτής Β’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Μαρκόπουλος, όταν σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, πριν από τις ευρωεκλογές του 2019, ανέφερε παριχαρής ότι «η ξαδέλφη του Κυριάκου Μητσοτάκη Κατερίνα Ονουφριάδου, παρευρέθηκε σε εκδήλωση στο Αγρίνιο στην οποίο συμμετείχαν δώδεκα υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας».

Να τους χαιρόμαστε τους Μητσοτάκηδες! Και να τους ταΐζουμε μέχρι Δευτέρας Παρουσίας!