ΤΟ ORUC REIS ΦΕΥΓΕΙ, Ο «ΔΙΑΛΟΓΟΣ» (ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ!) ΕΡΧΕΤΑΙ!

Όπως φαίνεται, η πρώτη φάση των ερευνών του Oruc Reis στην ελληνική υφαλοκρηπίδα –διάρκειας 35 ημερών!- ολοκληρώθηκε και το τουρκικό ερευνητικό σκάφος, καθώς επίσης και τα υποστηρικτικά πολεμικά σκάφη Αταμάν και Γενγκίζ, εξήλθαν της δεσμευμένης περιοχής γύρω στις 11 το βράδυ, και κατευθύνονται με βόρεια πορεία προς το λιμάνι της Αττάλειας στα τουρκικά παράλια.

Επιπροσθέτως, οι Τουρκαλάδες δεν ανανέωσαν την NAVTEX.

Άρα, μετά από 35 ημέρες εθνικού εξευτελισμού, η χούντα των Αθηνών που έθετε ως «όρο» για την έναρξη ελληνο-τουρκικού «διαλόγου» για τη μοιρασιά του εθνικού μας πλούτου, δεν έχει καμμία δικαιολογία για να μην προσέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων!

Άρα, έρχεται η ώρα του μεγάλου ξεπουλήματος! Και ο μόνος τρόπος για να αποτραπεί αυτό, είναι ο γενικός ξεσηκωμός του λαού, με οποιαδήποτε αφορμή! Και η υποχρεωτική μασκοφορία στα σχολεία –ακόμα και στα… νηπιαγωγεία!- είναι μια καλή αφορμή για να μετεξελιχθεί το Κίνημα κατά της μάσκας σε Κίνημα τύπου «Αγανακτισμένων», να πλημμυρίσει ο λαός τους δρόμους και τις πλατείες και να υποχρεώσει τον δικτάτορα να πάρει την… υπέρκομψη κι όλο του το σόι και να πάρουν δρόμο από την Ελλάδα!