ΔΥΟ ΦΕΤΕΣ ΨΩΜΙ, ΔΥΟ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΛΙΩΜΕΝΟ ΤΥΡΙ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ Ή «ΤΡΕΙΣ ΚΙ ΕΞΗΝΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΡΝΕΤΕ»!

Δυο φέτες ψωμί, δυο ντοματίνια και μια φέτα λιωμένο από τη ζέστη τυρί έδωσαν στους πραιτωριανούς των ΜΑΤ που πήγαν στη Λέσβο για να «βάλουν πλάτη» στο στήσιμο της νέας «Μόριας» οι… «φίλοι της Αστυνομίας» Νουδούλοι, όπως καταγγέλλει συνδικαλιστής με ανάρτησή του στο Facebook, στην οποία παραθέτει και τη σχετική φωτογραφία.

Θα’ πρεπε να’ ναι πολύ ευχαριστημένοι οι πραιτωριανοί του Μητσοτάκη για την… πλουσιοπάροχη ανταμοιβή τους! Και πολύ τους είναι!

Διότι, κατά την εποχή του «κράτους του χωροφύλακα», επί ΕΡΕ, την οποία θέλει να επαναφέρει ο φαιδρός δικτάτορας Μητσοτάκης, οι «εθνικόφρονες» δεν έδιναν στα κρατικά όργανα ούτε ψωμί, ούτε… ντοματίνια, ούτε λιωμένες φέτες τυριού.

Κάποια «φιλικά» χτυπήματα στην πλάτη και κάποια «μπράβο λεβέντες» ήταν η ανταμοιβή τους, όσο για τους μισθούς τους, ενέπνευσαν το περιπαιχτικό αλλά πολύ ρεαλιστικό σύνθημα «τρεις κι εξήντα παίρνετε και τον κόσμο δέρνετε»!

Διόλου τυχαία συνέβαιναν αυτά, καθώς οι νηστικοί βαράνε με μεγαλύτερη λύσσα τους άλλους νηστικούς!

(ΥΓ): Τις επόμενες μέρες να δείτε τι ωραία… κεράσματα που θα σας προσφέρουν οι αγανακτισμένοι κάτοικοι της Λέσβου, μητσοτακάκια και… μπογδανάκια των ΜΑΤ! Θα σας μείνουν… αλησμόνητα!