Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΖΟΦΟΥ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδονται από πλήθος μέσων ενημέρωσης, ο Ερντογάν επεκτείνει την παρουσία των πολεμικών σκαφών στο Αιγαίο και πολιορκεί ασφυκτικά το Καστελόριζο. Αποκαλύπτεται πλέον ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός, άνθρωπος των Γερμανών ασκεί μυστική διπλωματία στα παρασκήνια και αποκρύπτει την οδυνηρή αλήθεια από τον πολιτικό κόσμο και τον ελληνικό λαό. Με την βοήθεια των καλοπληρωμένων ΜΜΕ και την καλλιέργεια φόβου για μια γρίπη που έχει θνησιμότητα δύο της χιλίοις επί των νοσούντων όχι επί των ασυμπτωματικών, θέλει να δημιουργήσει ένα παραβάν προκειμένου να κρύψει την μεγαλύτερη προδοσία από την εποχή της Κυπριακής καταστροφής.

Προκειμένου να το πετύχει επιβάλλει να φοράνε μάσκες ακόμα και μικροί μαθητές ενώ ο ΠΟΥ και ένα πλήθος επιστημόνων εκφράζουν τις ανησυχίες τους για πρόκληση σοβαρών ασθενειών σε αυτούς τους μικρούς οργανισμούς. Ο νοσηρός Τσολάκογλου του 2020, ο γερμανόφιλος πιέζει τους δικαστικούς να ασκήσουν διώξεις στις μανάδες των παιδιών που αντιδρούν.

Ο ωμός φασισμός συνοδεύεται πάντα και από ακαταμάχητη βλακεία. Καλεί τους δικαστές να εφαρμόσουν μέτρα στα οποία είναι αντίθετοι οι μισοί και βάλλε Παγκόσμια Ιατρική Κοινότητα. Καλεί και πιέζει τους εισαγγελείς να αποφασίσουν για το αν τα μέτρα αυτά είναι υγιεινά ή όχι γιατί το προστάζει ο νοσηρός του Μαξίμου. Δηλαδή ο πρωθυπουργός και η σημερινή κυβέρνηση γεννάει ένα τεράστιο κίνημα αντίδρασης στην Ελλάδα. Τι θα κάνει ο Μητσοτάκης αν χιλιάδες μανάδες δεν πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο και αυτά πάρουν απουσία; Θα αφήσει τις επόμενες γενιές των Ελλήνων αγράμματες; Ήδη υπάρχουν τεράστια προβλήματα στον χώρο της παιδείας εξαιτίας του μνημονίου. Ο ανόητος θέλει να προσθέσει και άλλα επειδή αποπροσανατολίζει τον κόσμο από την επικίνδυνη τροπή που παίρνουν τα…

Διαβάστε περισσότερα στο crashonline.gr