Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΑΛΓΕΡΙΝΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ! ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ;

Παρά το γεγονός πως άλλα –παραμύθια!- έλεγε προεκλογικά η Νουδούλα, για… αποκατάσταση του νόμου και της τάξης, συνεχίζει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, στο θέμα της πρόωρης αποφυλάκισης και της μη απέλασης αλλοδαπών εγκληματιών!

Έτσι, κάμερες «έπιασαν» τον άγριο ξυλοδαρμό ανυπεράσπιστης 70χρονης Ελληνίδας από «μαυριδερούς» ληστές, για να της πάρουν μια ασημένια αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό!

Ειδικότερα, η 70χρονη βάδιζε αμέριμνη στην οδό Μεθώνης όταν οι ληστές της επιτέθηκαν, της πήραν βιαίως την αλυσίδα κι όταν αυτή αντέδρασε, ένας εξ’ αυτών την γρονθοκόπησε στο στομάχι. Στη συνέχεια οι δράστες χάθηκαν στα στενά της περιοχής αφήνοντας το θύμα χτυπημένο και αβοήθητο στην άσφαλτο!

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, πρόκειται για γνωστούς στην αστυνομία Αλγερινούς συμμορίτες, που δρουν πάντα μ’ αυτή τη μέθοδο. Οι οποίοι, είχαν συλληφθεί και φυλακιστεί, αλλά αποφυλακίστηκαν μέσα σε λίγους μήνες, δεν απελάθηκαν στις πατρίδες τους –όπως γίνεται σε όλα τα σοβαρά κράτη του κόσμου!- και κυκλοφορούν πλέον ανάμεσά μας! Συνεχίζοντας βεβαίως να κάνουν αυτό που ξέρουν πολύ καλά: να ξυλοκοπούν και να ληστεύουν τα ανυπεράσπιστα θύματά τους!

Ποιος φταίει άραγε; Αυτοί οι επαγγελματίες κακοποιοί ή μήπως η… ανθρωπιστική χούντα Μητσοτάκη που και έξω τους βγάζει και δεν τους απελαύνει;