ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΟΞΦΟΡΔΗΣ! ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ! ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΟ ΡΩΣΣΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!

Εκτός από την τελευταία περίπτωση του εθελοντή δοκιμών του διαβόητου εμβολίου της Οξφόρδης, που είχε σοβαρές παρενέργειες από τη χρήση του και ανάγκασε την εταιρεία Astra Zeneca να διακόψει τις δοκιμές, φαίνεται πως υπήρξαν κι άλλοι παθόντες! 

Έτσι, σε αποκλειστική συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail», εθελοντής υπό καθεστώς ανωνυμίας αποκάλυψε ότι εμβολιάστηκε τον περασμένο Μάιο και είχε τραυματική εμπειρία, λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό!

Πιο συγκεκριμένα, ο εθελοντής αποκάλυψε ότι επί δύο ημέρες μετά τον εμβολιασμό ο εθελοντής εμφάνισε 39 πυρετό, ρίγη, πονοκέφαλο, φοβερή κόπωση και αδυναμία. Ιδού:

 «Ξύπνησα περίπου στις 2 το πρωί κι έτρεμα, αλλά είχα πυρετό πάνω από 39. Δεν μπορούσα πραγματικά να σηκωθώ και να κινηθώ, οπότε η σύντροφός μου έπρεπε να μου φέρει παρακεταμόλη.
Ο υψηλός πυρετός συνεχίστηκε για περίπου μια ακόμη ημέρα και απλά ένιωθα πολύ αδύναμος, βρισκόμουν σε λήθαργο, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ένιωθα ακόμα αδύναμος για μερικές μέρες αν και τα συμπτώματα δεν ήταν τόσο σοβαρά όσο την πρώτη μέρα, κάτι που ήταν απαίσιο».
Άρα, η μόνη δοκιμασμένη και ασφαλής λύση, είναι το ρωσσικό εμβόλιο, το οποίο επιχείρησαν να απαξιώσουν τα πληρωμένα παπαγαλάκια του Κούλη, που κάνει πως δεν ξέρει τίποτα γι’ αυτό! Όταν ο κοσμάκης θα πεθαίνει στους δρόμους, να δούμε από πού θα φύγουνε από την Ελλάδα!