ΙΣΑ ΜΩΡΗ ΚΑΜΠΙΑ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ… 2015! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε τα σύνορα της χώρας σε όλους τους λαθρομετανάστες. Ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε πως δεν υπάρχουν σύνορα. Ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει ως λύση στο δημογραφικό τη λαθρομετανάστευση. Ο ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε τις Αμυγδαλέζες και έφτιαξε τις Μόριες. Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα μας κουνάει το δάκτυλο. Λίγη ντροπή».

Αυτά έγραψε στο Twitter μια ξεδιάντροπη πολιτεύτρια της Νουδούλας στη Θεσσαλονίκη και γνωστό troll των μέσων κοινωνικών δικτύωσης, η διαβόητη Λατινοπούλου ή… «Μπουμπούκα» – διότι ακολουθεί μεθόδους Μπουμπούκου!

Δε χρωστάμε καλή κουβέντα στους πουλημένους προδότες του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ πρώτου μεγέθους, να βγαίνουν οι ψοφοδεξιοί ρουφιάνοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων και να πουλάνε παραμύθι λες και απευθύνονται σε λαό Λωτοφάγων, ενώ αυτοί ήταν οι πρώτοι που επί των ημερών τους άνοιξαν τα σύνορα της χώρας στους εισβολείς, το 1991! Και που σε όλες τις περιόδους της διακυβέρνησής τους, γέμισε η Ελλάδα με λαθρομετανάστες!   

Όσον αφορά το ποιοι –εκτός απ’ τους συριζαίους- προτείνουν ως λύση για το δημογραφικό τη λαθρομετανάστευση, θυμίζουμε σ’ αυτήν την κάμπια μια δήλωση του αρχηγού της στη βουλή, στις 19 Οκτωβρίου – ενώ ήταν ήδη πρωθυπουργός της χώρας:

 «…Με αυτήν την κυβέρνηση δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να εφαρμοστεί πολιτική με φράχτες και τείχη… Αλλά και στην απορρόφηση σε ευρωπαϊκό επίπεδο ενός σοβαρού, ενός μεγάλου αριθμού προσφύγων, που ναι, έχετε δίκιο κύριε Βαρουφάκη, μπορούν να μπολιάσουν και πρέπει να μπολιάσουν μια οικονομία η οποία γερνάει και η οποία χρειάζεται ανθρώπινο δυναμικό… Μακριά από εμάς οποιαδήποτε ξενοφοβία ή οποιοσδήποτε ρατσισμός. Είμαι υπερήφανος όταν πηγαίνω σε παρελάσεις και βλέπω μια κοινωνία η οποία μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική σιγά-σιγά. Δεν αμφισβητείται η εθνική μας ακεραιότητα με αυτόν τον τρόπο»!   

Αυτά και σκασμός μωρή κάμπια, Μπουμπούκα – Λατινοπούλου! Και, άει… μπολιάσου να ξεθολώσεις!