ΦΩΤΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ! ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΑ! ΔΕ ΘΑ ΤΙΣ ΣΒΗΣΕΤΕ ΣΕ… ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΡΕ «ΑΡΙΣΤΟΙ»;

Τη φωτιά στο Μάτι, θα την έσβηναν σε… μισή ώρα, οι άριστοι – άχρηστοι του… επιτελικού κράτους!

Αλλά, τις φωτιές που για δεύτερη μέρα κατακαίνε τη μισή Ελλάδα, δε μπορούν να τις σβήσουν. Ούτε να εμποδίσουν να μην μπουν άλλες!

Έτσι, σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στην Αρτέμιδα.
Η φωτιά ξεκίνησε μεν από χαμηλή βλάστηση, αλλά εντός του αστικού ιστού με αποτέλεσμα ο κίνδυνος για τα σπίτια να είναι άμεσος. 

Σε εξέλιξη είναι και η μεγάλη φωτιά στην περιοχή της Ραφήνας, όπου εκκενώνεται η Αγία Κυριακή, ενώ οι φλόγες κατευθύνονται προς τη Λούτσα.

Εν τω μεταξύ –και δεν είναι αστείο!- νέα φωτιά έχει ξεσπάσει στα ελάχιστα τμήματα του καταυλισμού της Μόριας που δεν είχαν καεί. Αποδεικνύοντας, πως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού των πάντων. Και καλά στην πρώτη φωτιά. Ήταν ανεξέλεγκτη η κατάσταση, με 13.000 «προσφυγάκια» εντός και εκτός του hot spot. Αλλά χθες και σήμερα που είχαν απομείνει εκεί ελάχιστοι κι η περιοχή αστυνομοκρατείτο; Ούτε υπ’ αυτές τις συνθήκες μπόρεσαν η αστυνομία και η πυροσβεστική να αποτρέψουν τις νέες φωτιές! Τέτοια αχρηστία πια κουφάλες «εθνικόφρονες»;

(ΥΓ): Εκτός πια, κι το σχέδιο «γης μαδιάμ» δεν το έχουν βάλει σε εφαρμογή «προσφυγάκια», Τούρκοι πράκτορες, «Τουρκμένοι» και τα συναφή, αλλά κοπρόσκυλα της ΚΥΠ, για να μπορέσουν οι Κούληδες να προχωρήσουν τάχιστα στον εποικισμό της ηπειρωτικής χώρας και να κονομήσουν από τις μίζες της κατασκευής του νέου hot spot!