ΜΕ ΜΑΤ ΚΑΙ ΒΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Με τη μόνη μέθοδο που ξέρει άριστα να εφαρμόζει η χούντα Μητσοτάκη, απάντησε στην συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν χιλιάδες κάτοικοι του Τυμπακίου Κρήτης, κατά της ασυδοσίας των Πακιστανών, οι οποίοι προ ημερών επιτέθηκαν σε μία ανυπεράσπιστη Ελληνίδα και ξυλοκόπησαν Έλληνες που επιχείρησαν να αντιδράσουν.

Έτσι, μόλις οι αγανακτισμένοι κάτοικοι πλησίασαν ένα από τα πολλά παράνομα τζαμιά που λειτουργούν στην περιοχή –με την ανοχή της χούντας και των οργάνων της- τους επιτέθηκαν τα ΜΑΤ, με κλομπ και δακρυγόνα! Μάλιστα, από την άνανδρη επίθεση των πραιτωριανών της χούντας, τραυματίστηκε ένας ηλικιωμένος, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο!

Επιπροσθέτως, τα όργανα της χούντας συνέλαβαν τους διοργανωτές της εκδήλωσης διαμαρτυρίας, ενώ στην περιοχή επικρατεί καθεστώς αστυνομοκρατίας, που θυμίζει εντόνως την εποχή του «κράτους του χωροφύλακα», της ΕΡΕ! 

Ανοχή στους λαθρομετανάστες που ασυδοτούν – ξύλο στους Έλληνες που διαμαρτύρονται και απαιτούν την απέλασή τους! Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία!