ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΑ! ΚΑΗΚΕ ΤΟ HOT SPOT! «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο φωτιές ξέσπασαν ταυτόχρονα εχθές το βράδυ σε δασική έκταση στην περιοχή Βατούσα του Δήμου Δυτικής Λέσβου, αλλά και περιμετρικά του hot spot στη Μόρια. 

Οι φωτιές ξέσπασαν σχεδόν ταυτόχρονα και γρήγορα πήραν μεγάλη έκταση, λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων, που πνέουν στο βορειοανατολικό Αιγαίο.

Κι όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, η φωτιά πέρασε και μέσα στο hot spot και το μετέτρεψε σε κρανίου τόπο!

Όλα άρχισαν όταν ανακοινώθηκε ότι 35 «προσφυγάκια» βρέθηκαν θετικοί στον κοροναϊό και ότι πρέπει να τεθούν σε απομόνωση μαζί με μέλη των οικογενειών τους αλλά και όσους είχαν χαρακτηρισθεί επαφές τους.

Πολλοί απ’ αυτούς αντέδρασαν στην προοπτική της απομόνωσης τους και αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν τον καταυλισμό. Κάποιοι άλλοι αργά το βράδυ προσπάθησαν να βγουν έξω από τον καταυλισμό κινούμενοι προς τα γύρω βουνά, θεωρώντας ότι είναι ο μόνος τρόπος να μην κολλήσουν από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που δεν δεχόταν να τεθούν σε απομόνωση!

Οι συγκρούσεις μεταξύ τους οδήγησαν σύντομα σε φωτιές αρχικά περιμετρικά του καταυλισμού που κατέκαψαν όλες τις σκηνές έξω και γύρω από το ΚΥΤ και κοντέινερ μέσα σε αυτό, ενώ μεγάλες ομάδες κινούνται προς πάσα κατεύθυνση –και προς την πόλη της Μυτιλήνης- χωρίς να μπορεί κανείς να τους σταματήσει!

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής των Κούληδων!