Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΜΑΣΚΟΦΟΡΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ!

Πόνεσαν πολύ τη χούντα Μητσοτάκη –και τις «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις» που τη σιγοντάρουν, δηλαδή όλα τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου!- οι λαϊκές συγκεντρώσεις κατά της υποχρεωτικής μασκοφορίας, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Λαμία, Ζάκυνθο, Κέρκυρα, Ξάνθη, Βέροια και αλλού…

Και για την καλλιέργεια κλίματος φόβου και τρομοκρατίας εν όψει των συγκεντρώσεων που θα γίνουν την προσεχή Κυριακή, οι οποίες αναμένεται να συγκεντρώσουν πολλαπλάσιους πολίτες από τις πρώτες, οι χουνταίοι δείχνουν τα… δόντια τους!

Έτσι, στο Ηράκλειο τα όργανα της χούντας «ταυτοποίησαν» δύο Ελληνίδες πατριώτισσες, 33 και 30 ετών, τις «τύλιξαν σε μια κόλλα χαρτί» (δικογραφία) και τις αναζητούν για να τις συλλάβουν!

Στην δε Θεσσαλονίκη –που σείστηκε ο τόπος από τη λαϊκή συμμετοχή στη συγκέντρωση και στην πορεία!-  ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Στέφανος Ζαρκαντζιάς έδωσε εντολή στην εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης να παραγγείλει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, στρεφόμενη κατά των ελευθέρων πολιτών που διοργάνωσαν την εκδήλωση, με τη γελοία κατηγορία της διέγερσης σε διάπραξη… εγκλημάτων.

Η καλύτερη απάντηση στις μεθοδεύσεις της χούντας και των κολαούζων τους, είναι να είμαστε πολλαπλάσιοι στις συγκεντρώσεις και πορείες της προσεχούς Κυριακής! Και η αντίδραση στην υποχρεωτική μασκοφορία, να μετεξελιχθεί σε Κίνημα Αγανακτισμένων, που θα οδηγήσει στην πτώση της χούντας, πριν ρίξει την Χώρα και τον Λαό στα βράχια!