ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΟ «ΨΕΥΤΟΕΠΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ» ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!

Ενώ το Oruc Reis και τα πολεμικά που το συνοδεύουν αλωνίζουν στο Αιγαίο εδώ κι έναν μήνα και η χούντα Μητσοτάκη είναι έτοιμη για «διάλογο» με την Τουρκιά («καζάν-καζάν» με τον Ερντογάν!), στήνει για επικοινωνιακό αντιπερισπασμό δεύτερο «Έπος του Έβρου»! Όπως είχε στήσει και το πρώτο, σε συνεργασία με τον Ερντογάν, όπου οι χουνταίοι και τα τσιράκια τους (κυπιτζήδες και «αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι») προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι ο Πασάς επιχειρούσε να περάσει στην Ελλάδα χιλιάδες λαθρομετανάστες, όχι απ’ όλο το μήκος των ελληνο-τουρκικών συνόρων στον Έβρο, που είναι 218 χιλιόμετρα (και που χρειάζεται ολόκληρη την αστυνομική δύναμη της χώρας για να φυλαχτεί!), αλλά από… ένα συγκεκριμένο σημείο στις Καστανιές, ακτίνας 4-5 χιλιομέτρων!

Ιδού οι «πληροφορίες» από τα εξωνημένα ΜΜΕ:

«Για ένα νέο «κύμα» τουρκικής προκλητικότητας με όχημα το μεταναστευτικό προετοιμάζεται το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., στην περιοχή του Έβρου και των νησιών. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες παρατηρείται αύξηση περίπου 20% στις ροές, με τους δουλεμπόρους να επιχειρούν την εισχώρηση μεταναστών από διάφορα σημεία του ποταμού και στη συνέχεια μεταφορά τους μέσω μεγάλων οδικών δικτύων προς την Θεσσαλονίκη.

Τα νέα στοιχεία αφορούν την εξοπλιστική οχύρωση του Έβρου με τα εξής:

Τρία μεγάλα… μεγάφωνα προειδοποιητικών μηνυμάτων σε διάφορες γλώσσες και ανυπόφορων ήχων υψηλής συχνότητας

Τέσσερα DRONES εναέρια παρακολούθηση

15 θερμικές κάμερες για τον εντοπισμό μεταναστευτικών ροών τις νυχτερινές ώρες

10 θωρακισμένα τζιπ περιπολιών

5 φουσκωτές βάρκες

Υπάρχει η σκέψη για τετράτροχες γουρούνες και μοτοσυκλέτες για περιπολίες

Παράλληλα, θα ακολουθήσει και αριθμητική ενίσχυση

1.000 αστυνομικοί

150 σχέδιο ΑΣΠΙΔΑ

150 δύναμη FRONTEX

400 συνοριοφύλακες  265 Ορεστιάδα- 135 Αλεξανδρούπολη».

Μην «τσιμπάτε» στην προπαγάνδα των αθλίων! Είναι ξεφτιλισμένοι προδότες που παίζουν επικοινωνιακά παιχνίδια αντιπερισπασμού για να καλύψουν τις προδοσίες τους!