ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ Α ΛΑ ΓΚΡΕΚΑ: «ΡΥΘΜΙΣΤΗΚΕ» ΔΑΝΕΙΟ «ΑΡΙΣΤΟΥ» ΚΑΖΙΝΑΡΧΗ – ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ 138 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!

Την ίδια ώρα που οι τράπεζες ετοιμάζονται να πετάξουν στο δρόμο χιλιάδες φουκαράδες δανειολήπτες, μέσω των πλειστηριασμών πρώτων κατοικιών, η τράπεζα Πειραιώς –με τις ευλογίες των «αρίστων» του Μητσοτάκη- «ρύθμισε» σκανδαλωδώς δάνειο-μαμούθ του γνωστού «άριστου» καζινάρχη, Κώστα Πηλαδάκη – που είναι ο ορισμός του «μπαταχτσή»!

Έτσι, από τα 149.519.568,52 ευρώ που χρωστάει ο «άριστος» από την περίοδο 2010-2011, συμφώνησε με την Τράπεζα Πειραιώς να πληρώσει… 11,1 εκατ. ευρώ!!! 

Κι αυτά όχι άμεσα, αλλά μέσα στα επόμενα… 22 χρόνια!!!

Άρα, του χαρίστηκαν 138 εκατομμύρια ευρώ!

Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε; Αυτός είναι ο νεοφιλελευθερισμός α λα Γκρέκα! Οι πλούσιοι να μην πληρώνουν πουθενά τίποτα και να γίνονται συνεχώς πλουσιότεροι και οι φτωχοί να γίνονται φτωχότεροι! 

Το δυστύχημα όμως, είναι ότι και κάποιοι φτωχοί ψήφισαν το κόμμα που κατ’ εξοχήν εκφράζει τα συμφέροντα της κρατικοδίαιτης πλουτοκρατίας, των μιντιαρχών, μεγαλοεργολάβων, διοδιαρχών, καζιναρχών, εφοπλ(η)στών και… «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων» και το έκαναν κυβέρνηση! Κι αυτοί οι ηλίθιοι είναι άξιοι της τύχης τους και δε θέλουνε καμμία λύπηση, αλλά παίρνουν στο λαιμό τους κι εκατομμύρια άλλους που δε φταίνε σε τίποτα!