ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ… ΣΥΜΠΤΩΣΕΩΣ! ΟΙ ΧΟΥΝΤΑΙΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΣΤ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΕ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗ!

Βρε κάτι συμπτώσεις που συμβαίνουν στο Ελλάντα, του… εντιμότατου Κούλη Μητσοτάκη και των ομοίως εντιμότατων… αρίστων του! Στις 2 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, η 1η Yγειονομική Περιφέρεια Αττικής συνέστησε με έγγραφό της στις διοικήσεις των νοσοκομείων να στέλνουν τα τεστ του κορωνοϊού στο διαγνωστικό κέντρο CENTRAL LAB Α.Ε / Όμιλος Ιατρική Διάγνωση: 

«Σας αποστέλλουμε συνημμένα στοιχεία του διαγνωστικού κέντρου CENTRAL LAB Α.Ε. / Όμιλος Ιατρική Διάγνωση, ενόψει διερευνήσεως σύναψης σύμβασης για μοριακούς εργαστηριακούς ελέγχους για Covid-19 των δειγμάτων που θα αποστέλλονται από τις δομές ευθύνης σας».
Μόνο που –ω του θαύματος!- στο συγκεκριμένο διαγνωστικό κέντρο, τυγχάνει επιστημονικός συνεργάτης ο «πολύς» Γκίκας Μαγιορκίνης, καινούργιο «φρούτο» στο κουρμπέτι της κατατρομοκράτησης του ελληνικού λαού, που «σκαντζάρει» τον Τσιόδρα! 

Μάλιστα, στην ιστοσελίδα του Ομίλου, υπήρχε ως τις 2 Σεπτεμβρίου αναφορά στην συνεργασία με τον Μαγιορκίνη, η οποία μετά όλως περιέργως… εξαφανίστηκε!

Σίγουρα πρόκειται περί σειράς ατυχών… συμπτώσεων! Κι όποιοι σκέπτονται πονηρά και μιλάνε για μεθόδευση είναι… κακόβουλοι, συνωμοσιολόγοι, ακόμα και εχθροί του έθνους και πρέπει να παταχθούν αμείλικτα! Αμ πως!