«ΨΗΝΟΥΝ» ΤΟ ΝΕΟ LOCKDOWN ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΖΑΒΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ Ή ΜΗΠΩΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥΣ;

Σύμφωνα με ομολογία του μισανθρώπου Σύψα, το νέο γενικό lockdown θα επιβληθεί από τον ζαβό δικτάτορα στα τέλη Νοεμβρίου – αρχάς Δεκεμβρίου.

Επειδή όμως πρέπει να το αποδεχθεί κι ένα μέρος της κοινής γνώμης –όσο το δυνατόν μεγαλύτερο!- ως αναγκαιότητα «για να σωθούμε», άρχισαν ήδη τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του «σούπερ γκόμενου, με κορμί λαμπάδα» και της «υπέρκομψης» τζαμπατζούς του να καλλιεργούν κλίμα! Με δημοσιεύματα, που θυμίζουν έντονα εκείνα του Μαρτίου, λίγο πριν από την καραντίνα! Δείτε ένα πολύ χαρακτηριστικό των πρωτοπαπαγάλων του protothema.gr:  

«Δυστυχώς, η Αττική προβληματίζει ιδιαιτέρως τους ειδικούς καθώς την τρέχουσα εβδομάδα εξακολουθεί να αναφέρει υψηλό αριθμό κρουσμάτων, από 80 και πάνω. Σήμερα για παράδειγμα τα 118 νέα κρούσματα είναι πάνω από τα μισά των 210 εγχώριων κρουσμάτων. Αυτό βέβαια είναι συνάρτηση του πληθυσμού του Λεκανοπεδίου που συγκεντρώνει περισσότερα από 4 εκατομμύρια ανθρώπων αλλά απ’ την άλλη «φωτογραφίζει» και τη δυσκολία ελέγχου της τήρησης των περιοριστικών μέτρων. Τα φαινόμενα συναθροίσεων σε ανοικτούς χώρους μετά το πέρας του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων είναι συχνό, ενώ τα προηγούμενα Σαββατοκύριακα οι παραλίες της Αττικής κατακλύστηκαν από κόσμο, χωρίς να τηρούνται πάντα οι αποστάσεις…».

«Ψήνουν» το νέο lockdown ή μήπως ανοίγουν το λάκκο τους, γιατί το δεύτερο lockdown θα γίνει ο τάφος τους; Ελληνίδες-Έλληνες, αντισταθείτε στο χαμό σας! Δεν υπάρχει μέση λύση, ή εμείς, ή αυτοί!