ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΤΟΥΡΚΟΙ: ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΕ ΡΟΔΟ, ΚΑΡΠΑΘΟ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ!

Εμετρήθη, εζυγίσθη και ευρέθη ελλιπής το κάθαρμα ο Μητσοτάκης, τα συμφωνήσανε, τα αποφασίσανε –με την… ευγενή παρέμβαση των αφεντικών, Αμερικανών και Γερμανών- και τώρα οι Τουρκαλάδες ανακοινώνουν –μέσω της φιλοερντογανικής εφημερίδας «Γενί Σαφάκ»- ότι προχωράνε σε έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, κοντά σε Ρόδο, Κάρπαθο και Κρήτη, εφόσον πέρασε η 1η Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται βεβαίως για τις περιοχές που έχει –σκοπίμως!- αφήσει εκτός του συμφώνου με την Αίγυπτο ο αρχιπροδότης Μητσοτάκης, ήτοι βορειανατολικά της Ρόδου, ανατολικά της Ρόδου, ανατολικά της Καρπάθου, νοτιοανατολικά της Καρπάθου, ανατολικά της Κρήτης και νοτιοανατολικά της Κρήτης.

Ιδού τι αναφέρει η τουρκική εφημερίδα: «Η περίοδος αναστολής των 90 ημερών για τη διαδικασία αδειοδότησης ολοκληρώθηκε την 1η Σεπτεμβρίου. Η Γενική Διεύθυνση Εξόρυξης και Πετρελαίου του Υπουργείου Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, αναμένεται να εκδόσεις τις σχετικές άδειες ώστε το σεισμικό ερευνητικό πλοίο Ορούτς Ρέϊς να ξεκινήσει τις έρευνες. Σύμφωνα με το Αμερικανικό Κέντρο Γεωλογικής Έρευνας υπολογίζονται σε 8 δισεκατομμύρια βαρέλια τα αποθέματα πετρελαίου γύρω από την Κύπρο και σε 3,5 τρισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου στην περιοχή νοτιοανατολικά της Κρήτης».

Κατά τα άλλα, στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, σήμερα είναι Παρασκευή, φυσάει πολύ και υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς, ο Μωυσής εξακολουθεί να είναι «σούπερ γκόμενος, με κορμί λαμπάδα», η Μαρέβα «υπέρκομψη», ο δε στρατηγός Φλώρος, που πρώτα θα… έκαιγε τους εισβολείς και μετά θα ρωτούσε ποιοι είναι, όχι μόνο δεν έχει αυτοκτονήσει, αλλά εξακολουθεί να είναι αρχηγός ΓΕΕΘΑ!