ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟ ΡΩΣΣΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΚΕΙΤΣ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑΚΙ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα από τη χρήση του ρωσσικού εμβολίου Sputnik – V, που δημοσιεύθηκαν στο έγκριτο ιατρικό περιοδικό «The Lancet», επιτεύχθηκαν τα επιθυμητά αποτελέσματα, καθώς όλοι οι συμμετέχοντες (76 εθελοντές) ανέπτυξαν αντισώματα και δεν παρουσιάστηκαν παρενέργειες!

Το εμβόλιο γίνεται σε δύο δόσεις, κι όπως είχε ανακοινώσει τον Αύγουστο ο πρόεδρος Πούτιν, το έκανε και η κόρη του, καθώς και πολλοί Ρώσσοι πολιτικοί – όπως ο εθνικιστής ηγέτης Βλαδίμηρος Ζαρινόφσκι, που διακρίνεται στη φωτογραφία. Επιπροσθέτως, ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα μεγάλη δοκιμή του εμβολίου σε 40.000 άτομα, σε απάντηση «της αμαύρωσης του ρωσσικού εμβολίου» από την Δύση, σύμφωνα με δήλωση στο Reuters του Κίριλ Ντμιτρίεβ, επικεφαλής του Ρωσσικού Ταμείου Άμεσων Επενδύσεων (ΡΔΙΦ), το οποίο έχει υποστηρίξει το εμβόλιο.

Παρά την απόδειξη της αποτελεσματικότητάς του και της έλλειψης παρενεργειών, το ρωσσικό εμβόλιο δεν του κάνει του Μητσοτάκη, γιατί δεν είναι του Μπιλ Γκέιτς και δεν έχει τσιπάκι! Καταλάβατε τώρα, ότι θα προτιμήσει ν’ αφήσει τον κοσμάκη να πεθαίνει κατά χιλιάδες, παρά να παραγγείλει το «λάθος» εμβόλιο;