ΤΙ «ΔΟΥΛΕΙΑ» ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΒΟΛΕΥΤΗΣ Ο ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ; ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝΕ ΤΡΟΛ ΤΗΣ «ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ»;

Πολύ γενικές κι αόριστες ήτανε οι απαντήσεις του βολευτή Κυρανάκη, εις ότι αφορά το που έχει εργαστεί πριν γίνει… εθνοπατέρας, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Alpha.

Θυμίζουμε, ότι ο λεγάμενος, κατηγόρησε προ ημερών τους ανέργους για την ανεργία τους, γιατί δεν ψάχνουν καλά στο Ίντερνετ για να βρουν δουλειά και γιατί δεν ξέρουν να συντάξουν… «δομημένα βιογραφικά»!!!

Στην ερώτηση, λοιπόν, που έχει δουλέψει ο ίδιος πριν γίνει βολευτής, είπε γενικά κι αόριστα πως έφτιαχνε ιστοσελίδες, χωρίς να εξηγήσει ποιο ακριβώς ήταν το αντικείμενο της εργασίας του και που εργαζόταν. Ωστόσο, αποκάλυψε πως εκεί γνώρισε και τον Κούλη Μητσοτάκη…

Ιδού ο διάλογός του με τον δημοσιογράφο:

– Πόσο χρονών είστε; Είστε πολύ νέος.

– 33

– Είστε πάρα πολύ νέος, έχετε μπει στη Βουλή των Ελλήνων στα 32 σας χρόνια και καλά κάνατε, σας ψήφισε ο κόσμος. Εγώ δεν μπορώ να αμφισβητήσω την κοινή γνώμη, κανένας μας δεν μπορεί να το κάνει. Εσείς πού έχετε δουλέψει;

– Εγώ δουλεύω από τα 19 μου κύριε Χατζή.

– Τι δουλειά κάνατε;

– Η πρώτη μου δουλειά και η τελευταία ήταν στον ιδιωτικό τομέα. Πριν συμπληρώσω τα 30 είχα 10 χρόνια ένσημα. Τα περισσότερα χρόνια, ως ελεύθερος επαγγελματίας, έφτιαχνα ιστοσελίδες. Αυτό μου επέτρεψε να καταλάβω ότι όλοι αυτοί οι ελεύθεροι επαγγελματίες που έχουμε στην Ελλάδα, οι πάνω από 700 χιλιάδες και πραγματικά αγωνίζονται γιατί ούτε ελεύθεροι είναι.

– Δικηγόρος δεν είστε; Νομική δεν έχετε τελειώσει;

– Ορίστε;

– Νομική δεν έχετε τελειώσει;

– Νομική τελείωσα. Εγώ δουλεύω πριν τελειώσω τη σχολή.

– Τι ιστοσελίδες φτιάχνετε; Είστε προγραμματιστής; Να το ξέρω.

– Όχι δεν προγραμματίζω.

– Τότε πώς φτιάχνετε ιστοσελίδες;

– Ελάτε μια μέρα να σας δείξω.

– Γιατί ο γιος μου είναι προγραμματιστής. Έχει τελειώσει το Μετσόβιο.

– Αυτή είναι η δουλειά μου και έτσι με έχουν γνωρίσει όλοι μου οι συνεργάτες κι αν θέλετε καλέστε τους μια μέρα στην εκπομπή σας να τους ρωτήσετε αν ήμουν συνεπής και καλός στη δουλειά μου. Έτσι γνωρίστηκα και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μέσω της δουλειάς μου γνωρίστηκα και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αν θέλετε να τον ρωτήσετε.

Ερώτηση: γιατί άραγε ο βολευτής αποφεύγει επιμελώς να δώσει λεπτομέρειες για τη «δουλειά» που έκανε; Μήπως γιατί ήτανε τρολ στη διαβόητη «Ομάδα Αλήθειας», κι έτσι γνώρισε και τον καθοδηγητή αυτής της βρωμιάς, Κούλη Μητσοτάκη; Έτσι μας είπε ένα… πουλάκι!