ΕΙΝΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ! ΣΤΙΣ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣΚΕΣ!

Το ξέραμε ότι ο ζαβός Μητσοτάκης είναι και ξεδιάντροπος, αλλά δεν περιμέναμε να είναι σε τέτοιο βαθμό! Σύμφωνα, λοιπόν, με έγκυρη πληροφορία μας, διατάχθηκε από το Μαξίμου ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, να στήσει αστυνομικούς στις εισόδους όλων των σχολείων της χώρας, για να ελέγχουν τα παιδάκια για μάσκες, στις 14 Σεπτεμβρίου που θ’ ανοίξουν τα σχολεία!

Μάλιστα, η εντολή θα είναι να απαγορεύεται η είσοδος στο σχολείο σε όποιο παιδάκι δεν φοράει μάσκα και να ασκείται τρομοκρατία εναντίον των γονέων αυτών των παιδιών, ότι αν δεν φορέσουν φίμωτρα στα παιδιά τους θα έχουν… ποινικές συνέπειες! Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, η χούντα σκοπεύει να ενεργοποιήσει εναντίον τους τα άρθρα του ποινικού κώδικα, περί «παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου» και «έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο»!

Έλληνες γονείς, αντισταθείτε στη χουντική τρομοκρατία! Φίμωτρα να φορέσουν τα σκυλιά των Μητσοτάκηδων! Όχι τα παιδιά μας!