ΚΟΡΩΝΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ! «ΕΙΔΙΚΟΣ» ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ: ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ, ΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ! Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ!

Την τακτική του καρότου και του μαστιγίου, έχουν επιλέξει οι μισάνθρωποι της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων!

Έτσι, ο «καλός ανακριτής», βγαίνει και λέει πως μετά το περιβόητο εμβόλιο, η ζωή μας θα επανέλθει στους κανονικούς της ρυθμούς.

Άλλος, ο «κακός ανακριτής», λέει τα ακριβώς αντίθετα!

Ο «κακός ανακριτής», λοιπόν, καθηγητής Μικροβιολογίας και μέλος της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, Αθανάσιος Τσάκρης, δήλωσε σήμερα πως οι περιορισμοί της ελευθερίας των πολιτών θα μείνουν επ’ αόριστον, ασχέτως του εμβολίου!

Ιδού η τρομαχτική δήλωση:

«Νομίζω πως για μεγάλο διάστημα θα αλλάξει η ζωή μας. Σίγουρα ο φετινός χειμώνας θα είναι έτσι, πολύ πιθανόν και ο επόμενος. Και το εμβόλιο να έχουμε, μην φανταστούμε ότι τελειώσαμε. Μπορεί να είναι λιγότερο περιοριστικά τα μέτρα αλλά ο ιός θα είναι ανάμεσά μας. Το εμβόλιο ακόμα και αν είναι αποτελεσματικό δεν σημαίνει ότι θα τελειώσει την επιδημία». 

Καταλαβαίνετε τώρα που το πάνε το πράγμα οι διεθνείς τύραννοι, με πρόσχημα τον κοροϊδοϊό; Αρχικά στον περιορισμό και εν συνεχεία στην κατάργηση των ελευθεριών των ανθρώπων, για να καταστεί δυνατός ο πλήρης έλεγχός τους από την Νέα Τάξη Πραγμάτων, που θα επιβάλλει παγκόσμια δικτατορία του αντιχρίστου!