Η ΤΥΧΗ ΤΩΝ «ΑΡΙΣΤΩΝ» ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ! ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΑΧΑΝΗ ΜΟΡΙΑ!

Σε προ ολίγων ημερών ανάρτησή μας, αναρωτηθήκαμε πως γίνεται να εντοπίζονται κρούσματα κορωνοϊού στα νησιά, μεταξύ των Ελλήνων, κι ούτε ένα κρούσμα να μην εντοπίζεται στα hotspots. Δώσαμε δε μόνοι μας και την απάντηση: τα λαμόγια οι «άριστοι», έχουν δώσει αυστηρή εντολή να μη γίνεται κανένα τεστ στα hotspots, διότι γνωρίζουν πολύ καλά, πως αν βρεθεί έστω κι ένα, θα ακολουθήσουν χιλιάδες και θα χάσουν τη μάχη των εντυπώσεων με τους μαγειρεμένους αριθμούς κρουσμάτων που δίνουν καθημερινά στη δημοσιότητα!

Και στους μόνους «πρόσφυγες» που γίνονται τεστ, είναι στις έγκυες γυναίκες που πάνε στα νοσοκομεία να γεννήσουν και σ’ όσους μεταφέρονται με ασθενοφόρα στα νοσοκομεία, εξαιτίας «υποκειμένων νοσημάτων».

Μέχρι τώρα, οι «άριστοι» ήτανε τυχεροί, καθώς δεν είχε εντοπιστεί κρούσμα μεταξύ αυτών ελαχίστων στους οποίους γίνονταν τεστ. Αλλά η τύχη, δε διαρκεί αιωνίως!

Έτσι, σήμερα, ένας 40χρονος Σομαλός που διέμενε στο hot spot της Μόριας και εισήχθη στο νοσοκομείο Μυτιλήνης για νοσηλεία λόγω επιπλοκών που προκλήθηκαν από υποκείμενα «νοσήματα», διαγνώσθηκε  θετικός στον ιό.
Σύμφωνα με τις «αρχές», κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα μεταβεί στη Μόρια για ιχνηλάτηση των επαφών του Σομαλού, ενώ από σήμερα και για 14 ημέρες, μπήκε σε «καραντίνα» το hot spot.

Ποια ιχνηλάτηση μπορεί να γίνει μέσα σ’ αυτό το χάος της Μόριας; Και σε ποια «καραντίνα» μπαίνουν τα περίπου 13.000 «προσφυγάκια» που διαμένουν εκεί, αφού εκτός από τον κύριο δρόμο, που θα φυλάσσεται, υπάρχουν πολλοί παράδρομοι και πολλά μονοπάτια προκειμένου να φύγουν και να πάνε όπου θέλουν ανεξέλεγκτοι; Κι αν βρεθούν πολλά κρούσματα, ποιος θα κρατήσει τις χιλιάδες όσων «προσφύγων» θα φύγουν από την Μόρια και θα πλημμυρίσουν την Λέσβο, «για να μην κολλήσουν»;

(ΥΓ): Στη φωτογραφία βλέπετε την Μόρια επί ΣΥΡΙΖΑ και επί Νουδούλας. Επί Μωυσή, τα «προσφυγάκια» πολλαπλασιάστηκαν!