ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Η ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ ΔΕ ΜΑΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ… ΦΥΣΙΚΗ ΟΞΕΙΔΩΣΗ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ!

Κάθε όριο θράσους έχουν ξεπεράσει τα τσιράκια του Μητσοτάκη, των Ελληνικών Χοάκς, που έχουν αναλάβει εργολαβικώς να μας προστατεύουν από την… παραπληροφόρηση και τα… fake news των «ανεύθυνων» και «ψεκασμένων» του διαδικτύου!

Έτσι, μετά από τις δηλώσεις της ανεκδιήγητης υπουργού Πολιτισμού, ότι «οι επισκέπτες θα βλέπουν μόνο λίγη μαύρη σκόνη και λίγα ξερόκλαδα», οι… προστάτες μας επιχείρησαν να αθωώσουν τη χούντα των «άριστων» αρπαχτικών από τις ευθύνες της για τη φωτιά που κατέκαψε τον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών και που μαύρισε τις ψυχές μας, βγάζοντας ένα καταγέλαστο «πόρισμα». Σύμφωνα με το οποίο, η Πύλη των Λεόντων δε μαύρισε εξαιτίας της φωτιάς, αλλά από την… «φυσική οξείδωση των λίθων», κι ότι «τα μαύρα σημεία προϋπήρχαν της φωτιάς»!!!

 

Και δε ντρέπονται καθόλου να λένε τέτοιες αστειότητες! Αλλά, ποιος έχασε τη ντροπή για τη βρουν τα τσιράκια του ζαβούλιακα Μητσοτάκη και της… υπέρκομψης;