ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ! ΣΥΨΑΣ: ΤΕΛΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΝΕΟ LOCKDOWN!

Προ ολίγων ημερών, ο αρχιτρομοκράτης Σίψας ζήτησε ν’ ανοίξουν το συντομότερο τα σχολεία, για να μη χάνουν ύλη οι μαθητές, γιατί «μπορεί τον Δεκέμβριο να χρειαστεί να τα ξανακλείσουμε».

Σήμερα, ο αρχιτρομοκράτης επανήλθε με δηλώσεις του στο «δεύτερο κύμα» του κοροϊδοϊού, υποστηρίζοντας ότι παρά τα εκατοντάδες κρούσματα καθημερινά, τώρα δεν είμαστε ακόμα στο «δεύτερο κύμα», το οποίο υπολογίζει πως θα έρθει στο τέλος Νοεμβρίου – αρχάς Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου: «Υπάρχει το κακό σενάριο του δεύτερου κύματος, συν την γρίπη που έρχεται κάθε χρόνο, συν τους τους άλλους αναπνευστικούς ιούς που θα δημιουργήσουν μια τεράστια πίεση στο σύστημα υγείας γύρω στα τέλη Νοεμβρίου, αρχές Δεκεμβρίου και συνέχεια Ιανουάριο- Φεβρουάριο».

Προσθέτοντας, πως τότε η επιτροπή των μισανθρώπων (λοιμωξιολόγων) θα προτείνει να κλείσουν όλες οι «μη απαραίτητες δομές», δηλαδή όλα τα καταστήματα εστίασης, τα μπαρ, οι χώροι θεαμάτων, κ.τ.λ. Ήτοι, νέο lockdown!

Και βέβαια, κλείσιμο των εκκλησιών και απαγόρευση του εορτασμού των Χριστουγέννων – όπως έχει υποσχεθεί ο αντίχριστος δικτάτορας Μητσοτάκης στους διεθνείς τυράννους!