ΗΘΕΛΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ! (ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ)

Ήθελαν ΟΛΟΙ τους με κάθε τρόπο να μείνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός Βουλής!

Γιατί; Το βλέπετε … Η Ελλάδα χάνεται και δεν κουνιέται φύλλο!

Μετά τις εκλογές:  Κυριάκος Μητσοτάκης: “Η ψήφος της 7ης Ιουλίου αποτελεί απάντηση κατά των ακραίων … Ας χειροκροτήσουμε όλοι μαζί το γεγονός ότι το αποκρουστικό ναζιστικό μόρφωμα εξοβελίστηκε οριστικά από το ναό της δημοκρατίας. Γιατί δεν ανήκε ποτέ» Αλέξης Τσίπρας: «Η νέα Βουλή είναι η πρώτη Βουλή επίσης χωρίς την προσβλητική για τη δημοκρατία παρουσία των νεοναζί της Χρυσής Αυγής.»

Στην εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ”, της Κυριακής 9 Αυγούστου του 2020, μία μόλις ημέρα πριν την τουρκική πρόκληση και την είσοδο του Oruc Reis στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα, ο διευθυντής της εφημερίδος κ. Αντώνης Καρακούσης, σε άρθρο με τίτλο “ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΑΡΑΓΕ Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΕΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΜΑΣ;”, έκανε έναν απολογισμό, κατά κάποιο τρόπο, του κυβερνητικού έργου, το οποίο θεωρούσε θετικό και έγραφε καταλήγοντας στο κείμενό του ότι τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος και μένει να αποδειχθεί “αν θα αντέξει τους αέρηδες που φούσκωσαν αρχικώς τα πανιά του (του Κ. Μητσοτάκη) και τώρα απειλούν οι ίδιοι να τα σκίσουν”. Το πρόβλημα βεβαίως δεν είναι τα “πανιά” του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά μήπως μαζί με τα δικά του “πανιά”, που θα σκιστούν, βυθιστεί και το πλοίο Ελλάς!

Μέσα στα θετικά της κυβερνήσεως της ΝΔ ανέφερε χαρακτηριστικά ο διευθυντής του Βήματος κ. Καρακούσης ότι “απομόνωσε την ακροδεξιά”, αναφερόμενος σαφώς στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την οποία πολέμησε και συνεχίζει να πολεμά και μετά τις εκλογές με μεθοδεύσεις βρώμικες το καθεστώς Μητσοτάκη μαζί και με τον ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερά βεβαίως και ασφαλώς την εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ”. Πολύ βολική αυτή η “απομόνωση” και το ζούμε χαρακτηριστικά τις ημέρες αυτές, της εθνικής ντροπής, στις οποίες κυριολεκτικά δεν κουνιέται φύλλο.

Δεν είναι μόνον όμως η “απομόνωση” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, είναι κι ένας ολόκληρος Λαός, που θλιβερή είναι η διαπίστωση ότι έχει σκύψει το κεφάλι και αποδέχεται παθητικά την μοίρα του είτε αυτή αφορά μέτρα τα οποία δήθεν τον προστατεύουν και στην πραγματικότητα τον καταστρέφουν, είτε την μεγάλη υποχώρηση στα εθνικά θέματα, που επιβεβαιώνει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τα λεγόμενά μου στην προεκλογική περίοδο του Ιουλίου του 2019, όταν έλεγα, όπου μπορούσα αποκλεισμένος από τα ΜΜΕ, ότι η Νέα Δημοκρατία θα φέρει τις δικές της “Πρέσπες” και θα αφορούν Αιγαίο και ελληνοτουρκικά.

Μέσα στο άρθρο του ο κ. Καρακούσης, άρθρο της 9ης Αυγούστου 2020, έγραφε και διαψεύστηκε πανηγυρικά μία ημέρα  μετά ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω των συμφωνιών με την Ιταλία και την Αίγυπτο διαμόρφωσε καλύτερες συνθήκες διαπραγμάτευσης με την Τουρκία …

Την ακριβώς επόμενη ημέρα το Oruc Reis εισήλθε στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα, παραβίασε την εθνική μας κυριαρχία, παραβίασε αυτό που έλεγαν οι “πολέμαρχοι” της ΝΔ ως “κόκκινη γραμμή”, την οποία εάν παραβίαζαν οι Τούρκοι θα τους … έκαιγε! Τελικά, όπως όλοι γνωρίζετε δεν τους έκαψε ουδείς … Και όχι μόνον! Ο τουρκικός στόλος έχει εγκατασταθεί σχεδόν μόνιμα στην περιοχή της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και αντίδραση καμία. Και δεν είναι μόνον αυτά. Την ίδια ώρα η εθνική μας οικονομία κυριολεκτικά καταστρέφεται και ο λαός μαζί μέσα σε ένα καθεστώς ενός πρωτοφανούς φόβου και μιας προπαγάνδας του θανάτου.

Έπρεπε λοιπόν να τελειώσουν με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και απ’ ό,τι φαίνεται δεν τέλειωσαν και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τα ύπουλα κτυπήματα κατά του Κινήματος που συνεχίζονται από το Σύστημα. Ήθελαν όλοι τους με κάθε τρόπο να μείνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός Βουλής και το γιατί φαίνεται καθαρά: Η Ελλάδα χάνεται και δεν κουνιέται φύλλο!

Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

http://www.xrisiavgi.com