ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ – ΥΠΑΤΟΣ ΑΡΜΟΣΤΗΣ: ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ-ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ! Η ΜΟΣΧΑ ΖΗΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ!

Δηλώσεις στην Real News (Χατζηνικολέτο!) έκανε ο πρεσβευτής – Ύπατος Αρμοστής Πάιατ, σύμφωνα με τις οποίες «η Ελλάδα αποτελεί έναν σύμμαχο-κλειδί, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την ανάσχεση της ρωσσικής επιρροής».

Και βέβαια, για να μην κοροϊδευόμαστε,  αυτός είναι ο ρόλος του ελεεινού και τρισάθλιου προτεκτοράτου Ελλαδιστάν-Μητσοτακιστάν στον σύγχρονο κόσμο!

Ωστόσο, αυτή τη φορά η Μόσχα ζητάει εξηγήσεις από τους ξεφτιλισμένους προδότες των Αθηνών, με ανάρτηση στο Twitter της ρωσσικής πρεσβείας στην Αθήνα: «Είναι απορίας άξιο το σχόλιο του Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα στην εφημερίδα Real News ότι η Ελλάδα αποτελεί ένα σύμμαχο-κλειδί, «ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την ανάσχεση της ρωσικής … επιρροής». Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε εάν συμφωνεί η ίδια η Ελλάδα με την ως άνω ψευδή «ανάλυση» του χαρακτήρα των ρωσοελληνικών σχέσεων».

Θα τολμήσει άραγε να διαψεύσει τον αφέντη του Πάιατ, ο ζαβούλιακας δικτατορίσκος της… υπέρκομψης Μαρέβας, ή θα το κάνει κι αυτό γαργάρα και μετά θα βάζει τα εξωνημένα δημοσιογραφικά του παπαγαλάκια να κατηγορούν τους Ρώσσους πως υποστηρίζουν την Τουρκιά;