ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΣ! ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΣΤΙΣ 11 ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΑΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ 12:30… ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ. ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ… ΨΕΥΤΟΜΩΥΣΗ ΦΑΡΣΕΡ;

Όποιος νομίζει πως τα’ χουμε δει όλα στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, πλανάται πλάνην οικτράν! 

Πρωταγωνίστρια του νέου κλαυσίγελου της ελληνικής πολιτικής ζωής ήταν αυτή τη φορά μια διεθνώς και επιτοπίως άγνωστη βουλευτίνα του μορφώματος Βελόπουλου, ονόματι Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου – όποιος την έχει ακουστά να μας στείλει… μήνυμα.

Η λεγάμενη, λοιπόν, σήμερα στις 11 το πρωί την κοπάνησε από το βελοπουλάδικο, καταθέτοντας δήλωση ανεξαρτητοποίησης στον πρόεδρο της βουλής. Όμως, μετά από λίγη ώρα –στις 12:30- το… μετάνιωσε και πήγε στον πρόεδρο της βουλής μαζί με το λαμόγιο τον αρχηγό της, να πάρουν πίσω την ανεξαρτητοποίηση. 

Πήρε την απάντηση πως «η επιστολή έχει ήδη πρωτοκολληθεί. Μπορείτε να κάνετε δήλωση επανένταξης» και η κατάληξη της υπόθεσης είναι πλέον άγνωστη.

Ας πάμε τώρα στο παρασκήνιο της ανεξαρτητοποίησης… Όπως λένε οι… κακές γλώσσες, η βουλευτίνα έπεσε θύμα… φαρσέρ, ο οποίος την έπεισε πως είναι ο Κούλης Μητσοτάκης και την προέτρεψε να δηλώσει αμέσως ανεξάρτητη και εντός της ημέρας να κάνει δήλωση προσχώρησης στην Νουδούλα, γιατί «μας είσαι απαραίτητη». Προσθέτουν δε οι… κακές γλώσσες, πως ο υποδυόμενος τον Μητσοτάκη φαρσέρ, της έταξε υφυπουργείο στον επόμενο ανασχηματισμό. Η βουλευτίνα έσπευσε περιχαρής να καταθέσει τη δήλωση ανεξαρτητοποίησης, αλλά μετά που πήρε τηλέφωνο στη γραμματεία του Μαξίμου για να ρυθμίσει τις λεπτομέρειες της προσχώρησής της στην Νουδούλα, την πέρασαν για… τρελή και της έκλεισαν το τηλέφωνο! Τότε, συνειδητοποίησε πως είχε πέσει θύμα φαρσέρ κι έσπευσε ν’ αποσύρει τη δήλωσή της, γινόμενη… ρεζίλι των σκυλιών!

Φανταστείτε τι έχει να γίνει έτσι και πάρει πραγματικά τηλέφωνο ο Κούλης τους βουλευτάδες του βελοπουλάδικου, για να τους φέρει στην Νουδούλα. Μάχη θα γενεί έξω από το γραφείο του προέδρου της βουλής, ποιος θα προλάβει να καταθέσει πρώτος τη δήλωση ανεξαρτητοποίησής του! Πάντως, εμείς είμαστε σίγουροι, πως σ’ αυτόν τον ιδιότυπο… αγώνα ταχύτητας, σίγουρα θα πρωτεύσει… ο ίδιος ο Βελόπουλος!

(ΥΓ): Δεν ήρθε ακόμα η ώρα να το διαλύσουν και να προσχωρήσουν στο κόμμα της… μεγάλης παράταξης. Είναι ακόμα χρειαζούμενοι στο σύστημα, να υπάρχουν ως κόμμα εγκλωβισμού-εξευτελισμού των Ελλήνων πατριωτών!