Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: Η ΒΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΕΙΛΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ!

Δεν είναι μυθιστόρημα του Όργουελ, ούτε χολιγουντιανή θεωρία συνωμοσίας με τον Μελ Γκίμπσον. Όταν φοράς μάσκες σε όλους τους ανθρώπους, όταν τους κάνεις απρόσωπους, όταν «κατεβάζεις» τις αντίθετες απόψεις που αναρτώνται στο διαδίκτυο, τότε δεν διαφέρεις σε τίποτα από τους Ναζί που έκαιγαν τους λόφους των βιβλίων στο Βερολίνο.

Τότε υπήρχε το επιχείρημα της Αρείας φυλής, του ξανθού Γερμανού Υπερανθρώπου και των «μιασμάτων» που τον απειλούν, των Εβραίων, των μαύρων, των τσιγγάνων, του ακάθαρτου αίματος.

Τώρα, υπάρχει το επιχείρημα του «καθαρού», που μένει «ασφαλής» στο σπίτι και του «ακάθαρτου» ή «συνωμοσιολόγου» που αντιδρά και δεν πιστεύει στην ανάγκη της μάσκας και της κοινωνικής απομόνωσης.

Τότε, στα χρόνια των Ναζί, όποιος μιλούσε εναντίον του καθεστώτος, εναντίον του Φύρερ, ήταν θανάσιμος εχθρός και ύποπτος για συγγένεια ή φιλία με τους Εβραίους. Τώρα, όποιος αντιδρά γιατί δεν θέλει να φορέσει μάσκα το παιδί του, εξοστρακίζεται, περιθωριοποιείται και αν φωνάξει, κινδυνεύει με φυλάκιση. Η ωμή βία συνοδεύει πλέον την πλύση εγκεφάλου που υφιστάμεθα, από τα καλοπληρωμένα μέσα ενημέρωσης. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, έχει καταλάβει πλέον, ότι το σοβαρότερο που έφερε ο covid-19 στη ζωή μας είναι η πείνα, η ανεργία, η φτώχεια και η διεύρυνση των ανισοτήτων. Είναι η πρώτη φορά που οι άνθρωποι ακούνε, ότι μέχρι να βγει το εμβόλιο, πρέπει να στερούνται των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των ατομικών ελευθεριών τους. Μέχρι τώρα, για να κάνει κάποιος μία δύσκολη επέμβαση ή να υποστεί μία θεραπεία με ενδεχόμενες παρενέργειες, έπρεπε να υπογράψει ο ασθενής ή οι συγγενείς του. Γι’ αυτό άλλωστε, τα νοσοκομεία είναι υποχρεωμένα να έχουν ασφαλίσει τα χειρουργεία τους, για την περίπτωση ιατρικού ατυχήματος. Σήμερα, ο Έλληνας πρωθυπουργός και οι παρατρεχάμενοι του Μαξίμου, μιλάνε για υποχρεωτικό εμβολιασμό του πληθυσμού, ενώ η εταιρία AstraZeneca που παράγει το εμβόλιο, αποποιείται από τώρα την ευθύνη σε περίπτωση που αυτό έχει σοβαρές παρενέργειες…

Διαβάστε περισσότερα στο crashonline.gr