ΟΥ ΜΩΡΗ ΤΣΟΥΡΑΠΕΣ! ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟ ΜΕ 80 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ… ΚΑΤΑΚΟΛΟ ΗΛΕΙΑΣ! ΠΟΥ ΕΒΟΣΚΑΝ ΟΙ… ΑΚΟΙΜΗΤΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ;

Ο Κούλης, εδώ και μήνες, έχει κάνει συμφωνία –άγνωστης χρονικής διάρκειας- με τον Ερντογάν, να μη στέλνει λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Είναι ένας από τους όρους που έβαλε σε αντάλλαγμα για το «καζάν-καζάν» στο Αιγαίο.

Και κάτι τσουράπες, επαγγελματίες «εθνικόφρονες» της ΚΥΠ, πουλάνε παραμύθι για… αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων και διάφορες τέτοιες γελοιότητες, επειδή το Λιμενικό «πιάνει» μια βάρκα τη βδομάδα, με κάτι ελάχιστους λαθρομετανάστες που καταφέρνουν να το σκάσουν από την Τουρκιά.

Αυτή τη φορά, ιστιοπλοϊκό στο οποίο επέβαιναν 80 λαθρομετανάστες, έπλεε επί μέρες στο Αιγαίο κι έφτασε στο… Κατάκολο Ηλείας, χωρίς να το πάρουν μυρουδιά  οι… φύλακες των συνόρων! Αξίζει να σημειωθεί, πως κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οι λαθρομετανάστες δεν ήταν κρυμμένοι στ’ αμπάρια, αλλά ήταν όλοι στο κατάστρωμα! Και οι μόνοι που δεν τους είδαν, ήταν οι… ακοίμητοι φρουροί των συνόρων!

Αν το θέμα της λαθρομετανάστευσης δεν ήταν σοβαρό, η κατάσταση θα ήταν για γέλια. Αλλά, υπό τις παρούσες συνθήκες, είναι για πολλά κλάματα!