ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΡΑΤΑΣ! ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΛΑΟΙ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ!

Χιλιάδες Ευρωπαίοι πρωτοπόροι –γιατί θα ακολουθήσουν κι άλλοι!- βγήκαν στους δρόμους κατά της μασκαράτας, των διεθνών τυράννων!

Έτσι, ογκώδεις διαδηλώσεις έγιναν σε Γερμανία, Ελβετία, Γαλλία και Μεγάλη Βρετανία, κατά της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας και των δικτατορικών μέτρων, που λαμβάνουν τα τσιράκια των διεθνών τυράννων με πρόσχημα την… προστασία της υγείας μας!

Η μεγαλύτερη διαδήλωση έγινε στο Βερολίνο, με την συμμετοχή δεκάδων χιλιάδων  πατριωτών, αλλά διαλύθηκε λίγα λεπτά μετά την έναρξή της από τους ένστολους μπράβους της φράου Μέρκελ, γιατί οι διαδηλωτές δεν τηρούσαν τις αποστάσεις – με… μεζούρες και… αλφάδια, όπως κάνουν στην Ελλάδα οι συμμορφωμένοι με τις επιταγές του συστήματος, κουκουέδες!

Υπενθυμίζουμε, ότι η διαδήλωση είχε απαγορευτεί από το καθεστώς, αλλά πραγματοποιήθηκε κατόπιν προσφυγής των διοργανωτών της στα δικαστήρια.

Ως και παρακρατικά σκουλήκια, του κόμματος των νοσταλγών της Στάζι Die Linke είχε επιστρατεύσει το καθεστώς, για να κάνουν αντισυγκέντρωση, αλλά τελικά πάλι τα ΜΑΤ «έβγαλαν τα κάστανα από τη φωτιά»!

Στο Λονδίνο, χιλιάδες διαδηλωτές που ζητούσαν «το τέλος της ιατρικής τυραννίας» συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Τραφάλγκαρ, ενώ διαδηλώσεις έγιναν στο Παρίσι και στην Ζυρίχη.

Ζήτω η αφύπνιση των ευρωπαϊκών λαών! Κάτω η τυραννία!