Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Κάποιος ή κάποιοι εντός των κόλπων της ΝΔ, πρέπει να σταματήσουν εδώ και τώρα τη μειοδοτική πορεία της «παρέας» Μητσοτάκη. Δια γυμνού οφθαλμού φαίνεται η πορεία προς τη Χάγη, για την ακρίβεια η παράδοση του μισού Αιγαίου στην Τουρκία του Ερντογάν. Οι επόμενες γενεές θα αφορίζουν και θα καταριούνται, όχι μόνο το νοσηρό πρωθυπουργό και τη Sagrada Familia, αλλά και εκείνους που δεν είχαν την τόλμη και το ανάστημα να εμποδίσουν τον (υ)ιό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη να υλοποιήσει αυτό το ανοσιούργημα που σχεδίασε το Βερολίνο. Ας μην νομίζουν ο Κώστας Καραμανλής, ο Αντώνης Σαμαράς και άλλα επώνυμα στελέχη του κόμματος, ότι θα μείνουν στο απυρόβλητο της σημερινής ή της μελλοντικής κριτικής των ιστορικών και κυρίως του ελληνικού λαού.

Εδώ και ένα χρόνο, παρακολουθούμε όλοι τις γερμανικές «καντρίλιες» και «πιρουέτες» του Κυριάκου Μητσοτάκη που υπηρετώντας την Καγκελαρία του Βερολίνου οδηγεί τη χώρα σε εδαφικό ακρωτηριασμό.

Από την ημέρα που εισήλθε στο Μαξίμου, η πατρίδα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. «Hunger Games» και εθνική ταπείνωση.

Εξαρχής εφάνη ότι δεν έχει καμία επιρροή στον διεθνή περίγυρο. Αντίθετα, άπαντες τον θεωρούν υπάκουο πιόνι της Γερμανίας, όπως και όλη την οικογένεια Μητσοτάκη. Ούτε επενδύσεις έφερε στην Ελλάδα, ούτε υπερασπίστηκε τα εθνικά θέματα με τον επιβαλλόμενο τρόπο. Από νωρίς είχε γνώση του ενδεχομένου της πανδημίας αλλά δεν ενημέρωσε την κοινωνία. Ομολόγησε ο ίδιος σε συνέντευξή του, ότι το ενδεχόμενο του lockdown είχε συζητηθεί τον περασμένο Ιανουάριο με τον καθηγητή Τσιόδρα.

Μπορεί μάλιστα να υποθέσει κάποιος ότι αξιοποίησε την πανδημία και τον κορωνοϊό για να φοβίσει και να παθητικοποιήσει περισσότερο την ελληνική κοινωνία, ώστε να αποδεχθεί μέσω αυτού του φοβικού κλίματος, τετελεσμένα γεγονότα…

Διαβάστε περισσότερα στο crashonline.gr