«ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΑΙ ΕΙΣ ΒΕΡΟΛΙΝΟΝ»! ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ! ΛΥΣΣΑΝΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ!

Φαίνεται πως «υπάρχουν δικασταί εις Βερολίνον», που προστατεύουν το δικαίωμα του συναθροίζεσθε! Δεν πέρασε η απαγόρευση διαδήλωσης κατά των μέτρων της φράου Μέρκελ, με πρόσχημα τον κοροϊδοϊό. 

Δικαστήριο του Βερολίνου επέτρεψε τελικά την πραγματοποίηση σήμερα στο Βερολίνο της διαδήλωσης, που είχε απαγορευθεί από την φράου για… «λόγους δημοσίας υγείας».

Η εκδήλωση, με τίτλο «γιορτή της ελευθερίας και της ειρήνης», θα πραγματοποιηθεί στην πύλη του Βρανδεμβούργου.
Ήδη χθες περίπου 1.500 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν ειρηνικά στο ίδιο σημείο, με την αστυνομία της Μέρκελ να έχει… λυσσάξει και να τους κάνει συχνά συστάσεις να τηρούν τις… αποστάσεις.

Μάλιστα, τα λυσσασμένα σκυλιά της Μέρκελ απειλούν πως θα προχωρήσουν στη βίαιη διάλυση της διαδήλωσης, αν οι συμμετέχοντες δεν φοράνε φίμωτρα (μάσκες) και δεν τηρούν τις… αποστάσεις.

Επιπλέον, συμμορίες της αριστεράς –σιχαμένα παρακρατικά σκουλήκια, στην υπηρεσία της φράου Μέρκελ και των διεθνών τυράννων!- έχουν καλέσει σε αντισυγκέντρωση. Τις συμμορίες αυτές καλύπτουν πολιτικά οι φυσικοί και πολιτικοί απόγονοι των ρουφιάνων της Στάζι, το «αδερφό» κόμμα του ΚΚΕ στην Γερμανία, «Die Linke». Του οποίου, η επικεφαλής του τομέα Βερολίνου Άνε Χελμ δήλωσε πως «σήμερα θα είναι σημαντικό να δείξουμε ότι δεν μπορεί να υπάρξει ανοχή προς τους ρατσιστές, τους αντισημίτες, τους ακροδεξιούς και τους ναζί»!

Να φάνε τα μούτρα τους, κρατικοί και παρακρατικοί ρουφιάνοι! Ζήτω η εθνική αφύπνιση των ευρωπαϊκών λαών!