ΠΛΩΤΟ ΦΡΑΓΜΑ: ΟΙ «ΑΡΙΣΤΟΙ» ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΩΣ ΠΑΝΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ… ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!

Ζήτωσαν πάλι οι «άριστοι»! Ναι, αυτοί που εμφάνιζαν το πλωτό φράγμα ως… πρωτότυπη και… άκρως αποτελεσματική ιδέα για την καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης και τώρα κατάλαβαν πως είναι άχρηστο και… δεν ξέρουν τι να το κάνουν! Και μεταξύ αυτών, ο… ατσίδας Μηταράκης…

Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ της φυλλάδας «Καθημερινή», ενώ η παραγγελία –φυσικά με απευθείας ανάθεση σε «εθνικόφρονα» εργολάβο!- του φράγματος των 2.5 χιλιομέτρων ήταν έτοιμη να παραδοθεί στο Λιμενικό, τα στελέχη του εξέφρασαν εντονότατες αντιρρήσεις για τη χρησιμότητά του. Μάλιστα, υποστήριξαν πως το πλωτό φράγμα, στην ουσία θα εξυπηρετούσε τους διακινητές, οι οποίοι θα κατηύθυναν σκοπίμως πάνω του τις βάρκες με τους λαθρομετανάστες, για να βουλιάξουν οι βάρκες και να «διασωθούν» εκβιαστικά οι λαθρομετανάστες ως «ναυαγοί»!

Μπροστά σ’ αυτό το αδιέξοδο και για να μην ξεφτιλιστούν κι άλλο, οι «άριστοι» προσανατολίζονται να «αξιοποιήσουν» το φράγμα» σε… «ασκήσεις και εκπαιδεύσεις επί θεμάτων αντιρρύπανσης», σύμφωνα πάντα με την «Καθημερινή»!

Θα ρωτάγαμε για το πως θα δικαιολογηθούν από τους «αρίστους» του… «επιτελικού κράτους» οι 500.000 ευρώ που δόθηκαν για την κατασκευή του, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες για τα αρπαχτικά της Νουδούλας! Εξάλλου, η «δουλίτσα» έγινε!