ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΜΑΡΕΒΑ;

«Συγχαρητήρια στην InstaShop, για τη μεγαλύτερη εξαγορά ελληνικής ίδρυσης start-up επιχείρησης που έχει γίνει ως τώρα. Με δραστηριότητες Έρευνας και Ανάπτυξης που έχουν έδρα την Ελλάδα και αρχική ελληνική επένδυση, καταδεικνύει πως το οικοσύστημα των start-up που έχουμε ανθεί και ενδυναμώνεται συνεχώς».

Αυτό το πανηγυρικό tweet έκανε ο ζαβός δικτάτωρ, για να συγχαρεί μια ελληνική εταιρεία –που έχει έδρα το… Ντουμπάι, για να μην πληρώνει φόρους στην Ελλάδα!– η οποία πουλήθηκε σε εταιρεία γερμανικών συμφερόντων!

Σημαντική… λεπτομέρεια, που εξηγεί τους πανηγυρισμούς του αρπαχτικού – που βούταγε μέχρι και… λεμονοστίφτες από την Siemens: όλως… τυχαίως βεβαίως, η εταιρεία Instrashop που πουλήθηκε, είναι θυγατρική της Endeavor Greece, της οποίας ιδρύτρια είναι η Μαρέβα Γκραμπόφσκαγια-Μητσοτάκοβα, την οποία ουσιαστικά συγχαίρει ο Κούλης με την ανάρτησή του, για τις… επιδέξιες επιχειρηματικές της κινήσεις!

Χειροκροτήστε κοροϊδάρες τα αρπαχτικά, που σας πίνουνε το αίμα με το καλαμάκι! Και μην ξεχάστε να πληρώσετε τους φόρους που σας επιβάλλουν, γιατί εσείς δεν είστε… επιδέξιοι σαν την τζαμπατζού Γκραμπόφσκαγια-Μητσοτάκοβα, να δηλώνετε έδρα το… Ντουμπάι!