ΦΟΒΕΡΟ ΘΡΑΣΟΣ! ΟΙ «ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ… FAKE NEWS ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΟΪΟ!

Ε, αυτό πια είναι απ’ τ’ άγραφα! Οι μεγαλύτεροι διακινητές fake news και παραπληροφόρησης στη χώρα, έχουν το θράσος να τα… καταγγέλλουν!

Σύμφωνα, λοιπόν, με κοινή τους ανακοίνωση –μνημείο θράσους!- τα διοικητικά συμβούλια των Ενώσεων Συντακτών (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜΘ, ΕΣΗΕΠΗΝ, ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε και ΕΣΠΗΤ), εκφράζουν την… «έντονη ανησυχία τους για τα φαινόμενα παραπληροφόρησης και fake news αναφορικά με την πανδημία του κορονοϊού» και «προτρέπουν και εφιστούν την προσοχή στους πολίτες να ενημερώνονται για τα θέματα της πανδημίας και των όποιων εξελίξεων για την Covid-19, από τις επίσημες πηγές πληροφόρησης, από επαγγελματίες δημοσιογράφους που έχουν αποδείξει έμπρακτα με το έργο και τη διαδρομή τους την αξιοπιστία και την προσήλωσή τους στη δημοσιογραφική δεοντολογία»!!!

Αξιοπιστία; Δεοντολογία; Τι είναι αυτά ρε μπουκωμένα αληταριά, που δεν έχετε πέτσα απάνω σας;

Δε ντρέπεστε ρε πουλημένα στόματα, που πήρατε 20 εκατομμύρια ευρώ από το υστέρημα του ελληνικού λαού, για να μεταδίδετε «κοινωνικά μηνύματα», τα οποία βάσει του νόμου μεταδίδονται ΔΩΡΕΑΝ; Αλλά, ποιος έχασε τη ντροπή για να τη βρείτε εσείς, ξεδιάντροπα «μωυσάκια» και «μαρεβάκια»!