ΤΕΛΙΚΑ, ΔΕ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΜΜΟ-ΒΙΤΣΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ… ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΕΣ 

Όταν διαβάσαμε την ανακοίνωση των κομματόσκυλων της ΝΔ, της Ένωσης Αποστράτων,  πως ο –αρχηγός ΓΕΣ επί ΣΥΡΙΖΑ και νυν υφυπουργός- Στεφανής θα πάει στο Γράμμο και στο Βίτσι, εκπροσωπώντας τον… Κούλη Μητσοτάκη, δεν τη σχολιάσαμε, διότι αμέσως καταλάβαμε ότι επρόκειτο περί… μπανανόφλουδας, κι ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί… ποτέ των ποτών!

Τώρα ήρθε και η επιβεβαίωση:

«Χωρίς την παρουσία εκπροσώπου της κυβέρνησης θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση που διοργανώνει μεθαύριο στον Γράμμο και στο Βίτσι η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών του Στρατού, ο χαρακτήρας της οποίας παραπέμπει στο αρνητικό εμφυλιοπολεμικό παρελθόν.

Ως γνωστόν, άλλωστε, πάγια θέση του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη είναι ότι ο Εμφύλιος έχει τελειώσει πριν από 70 χρόνια και πως η χώρα πρέπει να απαλλαγεί από κάθε κατάλοιπο εκείνης της εποχής…».

Ιδού και το παρασκήνιο της υπόθεσης: εκείνο που τρέμει στην κυριολεξία ο ζαβός δικτάτορας Κούλης, είναι μια τυχόν επανεμφάνιση της Χρυσής Αυγής στο προσκήνιο! Τον έχουν πείσει οι επικοινωνιολόγοι και οι δημοσκόποι, πως οι μόνες απώλειες που μπορεί να έχει είναι προς την «άκρα δεξιά». Γι’ αυτό, πρέπει να κάνει το παν ώστε, αφενός μεν να προκαλέσει την διάσπαση της Χρυσής Αυγής και αφετέρου δε, να κρατήσει οπωσδήποτε τους τέως ψηφοφόρους της, που έβαλε στο σακούλι του στις τελευταίες εκλογές. Την διάσπαση της Χρυσής Αυγής την πέτυχε – «η διάσπαση της Χρυσής Αυγής είναι μια μεγάλη επιτυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη», όπως ομολόγησε ο ευρωβουλευτής του, Κύρτσος.

Από κει και πέρα, προσπαθεί να κρατήσει τους πρώην ψηφοφόρους της Χ.Α. με… φωτοβολίδες. Όπως, το στημένο «Έπος του Έβρου», την παραμύθι κυρά μου «επακούμβηση» της τουρκικής φρεγάτας, το δήθεν… κόψιμο των καλωδίων του Oruc Reis και άλλα τέτοια. Τελευταία, κάποιος από το επιτελείο του (μάλλον ο πρώην αρχικνίτης Θεοδωρικάκος…) σκέφτηκε πως καλό θα ήτανε να βγάλουν βρώμα τα απόστρατα κομματόσκυλα πως κάποιος εκπρόσωπος της κυβέρνησης θα πάει σε Βίτσι και Γράμμο, να γίνει ντόρος, να χαρούν οι «ακροδεξιοί» και στο τέλος να… μην πάει κανείς. Άλλωστε, μόλις έκαναν την ανακοίνωση τα κομματόσκυλα, δεν την επιβεβαίωσε ούτε ο Στεφανής, ούτε κάποιος άλλος από την κυβέρνηση! Με τη λογική, ότι πολύ περισσότεροι «ακροδεξιοί» θα μάθαιναν ότι κάποιος θα πάει και λιγότεροι ότι τελικά δεν πήγε κανείς!

Για τέτοιους ξεφτιλισμένους μιλάμε!