ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»…

Σφάχτηκαν στην Μακεδονία οι πρόσφυγες…

Ένα ακόμη δείγμα της πολυπολιτισμικής κοινωνίας που κτίζουν μαζί ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, Μητσοτάκης και Τσίπρας, φιλελεύθεροι και αριστεροί, μιας κοινωνίας που φτιάχνουν στην Ελλάδα χωρίς να ρωτήσουν τους Έλληνες και το περιστατικό που συνέβη στην Μακεδονία.

Συγκεκριμένα, τρεις αλλοδαποί, ένοικοι σε ξενώνα φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων στην Πέλλα, τραυματίστηκαν, ύστερα από συμπλοκή που σημειώθηκε, για άγνωστη αιτία, το απόγευμα της Τρίτης. Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν δύο Ιρακινοί κι ένας Σύριος, ενώ, σύμφωνα με μαρτυρίες, χρησιμοποιήθηκαν ξύλα και αιχμηρά αντικείμενα.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Άρνισσας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Έδεσσας, όπου νοσηλεύονται, φρουρούμενοι, δύο εξ αυτών, με την κατάσταση της υγείας τους να μην εμπνέει ανησυχία. Στον τρίτο τραυματία παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ακολούθως συνελήφθη από αστυνομικούς. Εις βάρος όλων σχηματίστηκε δικογραφία για συμπλοκή και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Το επεισόδιο αυτό φυσικά και δεν είναι το πρώτο που συνέβη στην Πατρίδα μας. Συνεχείς οι βίαιες συμπλοκές, τα μαχαιρώματα και τα ναρκωτικά στους περίφημους ξενώνες φιλοξενίας, που έχουν δημιουργήσει σε κάθε γωνιά της Ελλάδος οι νεοδημοκράτες που θα τους έδιωχναν… 

http://www.xrisiavgi.com