ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΑΡΑΓΕ;

Την πληροφορία, ότι ο Τραμπ πήρε τηλέφωνο τον Κούλη Μητσοτάκη, μεταδίδουν από χθες το βράδυ όλα τα –μπουκωμένα!- ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα «συζήτησαν για τις εξελίξεις στη νοτιοανατολική Μεσόγειο και ο πρωθυπουργός έθεσε το ζήτημα των αποσταθεροποιητικών ενεργειών της Τουρκίας, που βάζουν σε κίνδυνο την ειρήνη και την σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή και δοκιμάζουν τη συνοχή του ΝΑΤΟ».

Κι όπως τονίζουν, η συνομιλία έγινε «από κρυπτογραφημένη τηλεφωνική συσκευή της αμερικανικής πρεσβείας».

Όπως μας είπε ένα… πουλάκι, συνομιλία έγινε, αλλά το θέμα δεν ήταν οι εξελίξεις στην νοτιοανατολική Μεσόγειο, ούτε βέβαια ο Μητσοτάκης τόλμησε να θέσει ζητήματα στον Τραμπ.

Όπως επέμεινε το… πουλάκι, από πλευράς Τραμπ ελέχθησαν τα εξής: «βλάκα, ηλίθιε, έχω μάθει πως βάζεις τα τσιράκια σου τους δημοσιογράφους να με κατηγορούν, να με βρίζουν και να με χλευάζουν, για να επηρεάσουν υπέρ των αντιπάλων μου τους Ελληνοαμερικανούς ψηφοφόρους που διαβάζουν  και τα ελληνικά ΜΜΕ, για να ενημερώνονται για τα νέα από την πατρίδα.

Αν θα ξαναβγώ πρόεδρος, θα σε λιώσω σα σκουλήκι! Και το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να πάρεις την … (σ.σ. παραλείπεται μία λέξη, για λόγους προφανείς) σου και να χαθείτε από την όψη της γης».

Στο σημείο αυτό, έκλεισε το τηλέφωνο!