ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ: ΠΗΡΑΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ «ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ» ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥΣ!

Από τη μία, η μαφιόζικη φαμίλια Μητσοτάκη κυνηγάει τον απλό κοσμάκη, κι από την άλλη δίνει εντολές στους αστυνομικούς να κάνουν τα «στραβά μάτια» στις παρανομίες των φίλων της!

Έτσι, σύμφωνα με καταγγελία αστυνομικών του Ρεθύμνου –που θα πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων των «νομοταξιτών»!- το περασμένο Σάββατο 22 Αύγουστου, έγινε γλέντι νεονύμφων στα λημέρια των Μητσοτάκηδων και οι αστυνομικοί που είχαν πάει εκεί να κάνουν τη δουλειά τους και να εφαρμόσουν τους νόμους, πήραν εντολή να ΦΥΓΟΥΝ και να μην ενοχλούν τους γλεντζέδες φίλους της διεφθαρμένης μέχρι το μεδούλι οικογένειας Μητσοτάκη!

Ιδού τι καταγγέλλουν οι ίδιοι οι αστυνομικοί:

«Το Σάββατο 22/08/2020 ενημερωθήκαμε ότι δυνάμεις των υπηρεσιών Ο.Π.Κ.Ε. Ρεθύμνου, Τ.Α.Ε. Ρεθύμνου και Τ.Α.Ε. Μυλοποτάμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνης κλήθηκαν να μεταβούν στο Δημοτικό Διαμέρισμα Κουρνά του Δήμου Αποκορώνου περιφερειακής ενότητας Χανίων προκειμένου να ενισχύσουν τις εκεί ευρισκόμενες δυνάμεις, είχαν δε κληθεί και συνάδελφοι από την Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου.

Οι συνάδελφοι που μετέβησαν εκεί διαπίστωσαν ότι είχε προγραμματιστεί να γίνει στο χώρο του εκπολιτιστικού συλλόγου, γάμος (και συγκεκριμένα οικείου γνωστού καλλιτέχνη) όπου είχαν καλεσθεί άνω των 1.000 ατόμων.

Οι συνάδελφοι έλαβαν εντολή αποχώρησης στις 01:30 π.μ., ενώ το γλέντι συνεχιζόταν παρόλο που είχε παρέλθει η 12.00 τα μεσάνυχτα, ενώ σύμφωνα με συζητήσεις και δημοσιεύματα το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι τις 05.00 π.μ.».

Τέτοιοι ξεφτίλες μας κυβερνούν και απαιτούν συμμόρφωση στους «νόμους» τους! Έλληνες, αντισταθείτε σ’ αυτή τη λαίλαπα!