ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΚΟΥΛΗΔΩΝ! ΤΟ ORUC REIS ΜΕΝΕΙ… ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ!

Ούτε σήμερα θα εξέλθουν από την ελληνική υφαλοκρηπίδα το Oruc Reis και τα τουρκικά πολεμικά που το συνοδεύουν, καθώς οι Τουρκαλάδες εξέδωσαν νέα NAVTEX, με την οποία παρατείνονται οι έρευνες μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου. Όπως δεν είχαν βγει και τα μεσάνυχτα της Κυριακής, που έληξε η πρώτη NAVTEX! Αυτή που βγήκε σήμερα, ισχύει μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, αλλά και πάλι δεν είναι καθόλου σίγουρο πως θα βγει τότε, καθώς με σημερινές δηλώσεις του ο υπουργός Άμυνας της Τουρκιάς, Χουλουσί Ακάρ, ανακοίνωσε πως οι τουρκικές έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα θα συνεχιστούν… επ’ αόριστον.

Η δε φιλοκυβερνητική εφημερίδα, Γενί Σαφάκ, αναφέρει πως το Oruc Reis δεν πρόκειται να επιστρέψει σύντομα στην Τουρκία και θα διευρύνει τις έρευνές του, φτάνοντας ίσως και κοντά στο Καστελόριζο και δυτικά της Ρόδου.

Οπότε, να δούμε ποιο θα είναι το νέο παραμύθι που θα διαδώσουν οι… «ακομμάτιστοι πατριώτες» (κυπιτζήδες) του Μητσοτάκη, με τα κωλομπαρέ μουστάκια, για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την ατελείωτη ξεφτίλα του αφεντικού τους! Μέχρι τώρα έχουν διαδώσει τρία: την «επακούμβηση», το «κόψιμο των καλωδίων» και το «παραδίνομαι» κυβερνήτη τουρκικού υποβρυχίου στα ελληνικά στρατά. Τώρα να δούμε τι άλλο θα βρουν!