ΠΟΥΤ@ΝΕΣ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΑΣ! ΝΕΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΥ… ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΗΜΕΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΤΗ… ΧΑΡΙΣΑΜΕ!

Μπορεί το Oruc Reis να συνεχίζει ανενόχλητο τις έρευνες μέσα στην ελληνική υφαλοκρηπίδα και οι Τουρκαλάδες να μας έχουν πάρει τα… σώβρακα, αλλά τα πράγματα… δεν είναι όπως φαίνονται! Όπως λέει και η σύζυγος στον άντρα της, όταν την πιάνει καβάλα με τον εραστή της!

Ε, λοιπόν, η Ελλάς όχι μόνον δεν εξευτελίζεται, αλλά καταγάγει… εθνικούς θριάμβους, τους οποίους όμως κρατάει κρυφούς ο… εθνικός μας ηγέτης Κούλης Μητσοτάκης, από… σεμνότητα και ταπεινότητα!

Ευτυχώς δε που υπάρχουν οι… εθνικοί αγωνισταί της ΚΥΠ –που παριστάνουν τους… ακομμάτιστους πατριώτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!- και μας τους διηγούνται για να παίρνουμε τα πάνω μας! Έτσι, εκτός, από την ηρωική «επακούμβηση» στην τούρκικη φρεγάτα και το «κανάρειο» κόψιμο των καλωδίων του Oruc Reis από ημέτερο υποβρύχιο, υπήρξε και τρίτος εθνικός θρίαμβος, που επιτέλους βγαίνει στο φως!

Όπως, λοιπόν, μας ενημερώνουν οι γνωστές… βαβουζέλες της ΚΥΠ –οι οποίοι θυμίζουν τους γραφικούς Άραβες παραμυθάδες των πλατειών, που κάθε βράδυ διηγούνται διαφορετικό παραμύθι στου κοινό τους!- ελικόπτερα αλλά και άλλα μέσα ανθυποβρυχιακου πολέμου του ελληνικού πολεμικού ναυτικού, εντόπισαν κοντά στον Καφηρέα πέντε τουρκικά υποβρύχια και τους έριξαν… βομβίδια ήχου, τα οποία «όσοι είναι στο υποβρύχιο τα ακούνε σαν αν είναι πραγματικές βόμβες».

Και ξάφνου, ένας κυβερνήτης τουρκικού υποβρυχίου, πανικοβλήθηκε κι εκτόξευσε… φωτοβολίδα. Που στη «γλώσσα των υποβρυχίων», σημαίνει… «παραδίνομαι»!

Αμέσως, τα ηρωικά στρατά μας επικοινωνούν με τον εθνικό μας ηγέτη Κούλη, που παίρνει –δήθεν αμέριμνος, για να ξεγελά Ευρωπαίους κι Αμερικάνους!-το μπάνιο του σε κάποια παραλία των Χανίων –ασφαλώς μαζί με την… υπέρκομψη!- και τον ενημερώνουν για τα καθέκαστα. Κι αυτός, αποφασίζει στα γρήγορα –ως πραγματικός… ηγέτης!- να του τη… χαρίσουμε του Τουρκαλά και να μην τον σούρουμε αιχμάλωτο στους δρόμους της Αθήνας, αφού έτσι κι αλλιώς το πήρε το «μήνυμα» ότι… κερδάμε και θα το μεταφέρει στον Πασά του, που θα κάτσει… στ’ αυγά του!

Εδώ τελειώνει το παραμύθι, περί του νέου… εθνικού θριάμβου! Και πάμε ολοταχώς για το επόμενο! Που –ποιος ξέρει;- μπορεί να λέει πως ελληνικά υποβρύχια –πάντα υπό την καθοδήγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη!- έφτασαν στην Πόλη και τα πληρώματά τους λειτουργήθηκαν μυστικά στην… Αγιά-Σοφιά! Μόνο να δούμε που θα πάνε να κρυφτούν οι μουστακαλούδες γαλιάντρες του Μητσοτάκη, όταν θ’ αποκαλυφθεί η μαύρη αλήθεια για την μεθοδευμένη προδοσία!