ΕΠΙΔΗΜΙΑ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ»! ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΛΟΠΟΥΛΑΔΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ;

Επιδημία… «εθνικοφροσύνης» έχει πέσει στην ψοφοδεξιά αυγουστιάτικα! Έτσι, μετά την ανακοίνωση κάποιων απόστρατων κομματαρχών της Νουδούλας, πως ο υπουργός Στεφανής θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση (του γιού αυτού που ανέβασε το ΚΚΕ στην εξουσία –με τη συγκυβέρνηση Τζανετάκη- όταν σ’ όλη την Ευρώπη κατέρρεε ο κομμουνισμός…) στο Βίτσι, οι Βελοπουλάδες ανακοίνωσαν πως θα πάνε κι αυτοί! Με κλιμάκιο βουλευτών τους, με επικεφαλής τον ανεκδιήγητο Μυλωνάκη.

Απλά ερωτήματα: γιατί οι Βελοπουλάδες δεν πήγαν στο Βίτσι και στον Γράμμο πέρυσι, πρόπερσι και καμμία άλλη χρονιά; Γιατί δεν έχουν πατήσει τα βρωμοπόδαρά τους σε οποιαδήποτε παρόμοια εκδήλωση έχει γίνει τα τελευταία χρόνια, στον Μελιγαλά, στο Μακρυγιάννη και αλλού; Γιατί ποτέ στα χρονικά δεν έχουν βγάλει ούτε καν μια τυπική ανακοίνωση για τις επετείους αυτές; Τι άλλαξε φέτος;

Για να μην κοροϊδευόμαστε, υπάρχει σχέδιο «ανάσχεσης» μελλοντικής ανάκαμψης της Χρυσής Αυγής, λόγω των νέων συνθηκών που θα υπάρχουν στην Ελλάδα σε λίγους μήνες –ανεργία, φτώχεια, νέο Μνημόνιο- με εμπνευστή τον πρώην αρχικνίτη και νυν υπουργό του Μητσοτάκη, Θεοδωρικάκο! Στο σχέδιο αυτό πήραν εντολή να συμμετάσχουν και οι Βελοπουλάδες, διότι η ύπαρξη μιας μαϊμού «ακροδεξιάς», αποτελούμενη από λαμόγια που όποιος τα πιάσει λερώνεται, είναι άκρως απαραίτητη στο σύστημα!