ΠΟΥ ΚΩΛΥΕΤΑΙ Η ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΜΑΘΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΩΡΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ; 

Την 1η Σεπτεμβρίου θα αποφασίσει η χούντα πότε –και αν- θα πάνε φέτος τα παιδιά μας στο σχολείο, όπως ανακοίνωσε η Lady Bilderberg – Κεραμέως! Προφανώς, τότε θα επιστρέψουν από τις μακράς διαρκείας διακοπές του ο… «σούπερ γκόμενος» με την… υπέρκομψη.

Ωστόσο, οι αποφάσεις της χούντας είναι ειλημμένες, για το πώς θα πάνε τα παιδιά μας σχολείο: με μάσκες, ακόμα κι από το νηπιαγωγείο!

Κι όπως δήλωσε η… υπουργάρα μας, είναι «αυτονόητη η χρήση μάσκας στα σχολεία, σαν την αυτονόητη υποχρέωση τα παιδιά μας να φοράνε ζώνη στο αυτοκίνητο ή να κάθονται σε ειδικό κάθισμα, σαν την αυτονόητη υποχρέωση να εμβολιάζουμε τα παιδιά μας. Ασπίδα προστασίας για τα παιδιά μας και για τους γύρω μας».

Αφού, λοιπόν, η χρήση μάσκας για τους μαθητές είναι ακίνδυνη και αυτονόητη, που κωλύεται η Κεραμέως να υπογράψει μια υπεύθυνη δήλωση, στην οποία να δηλώνει πως αναλαμβάνει την πλήρη ποινική και αστική ευθύνη, αν κάποιος μαθητής πάθει κάτι από την πολύωρη χρήση της μάσκας; Τόσο δύσκολο είναι;

Γονείς, προστατέψτε τα παιδιά σας! Απαιτήστε την υπογραφή της Κεραμέως, αλλιώς αν συμβεί κάτι στα παιδιά σας, αυτοί οι αγύρτες θα σας μιλάνε για την… «ατομική ευθύνη»!